ilon Napisano 12 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2023 13 hours ago, margherita_s said: U mnie do certyfikatu użyli tego samego zdjęcia, co do zielonej karty kilka lat temu. U mnie uzyli zdjecie z biometrics. Szczerze mowiac jak dostalam certifikat to bylam zaskoczona skad w ogole to zdjecie sie tam wzielo, bo nawet nie pamietalam zeby mi ktos robil zdjecie. W sumie dobrze, ze w miare sie ogarnelam i uczesalam wlosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_p2 Napisano 12 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2023 18 hours ago, Xarthisius said: To ja melduje, ze status sprawy mam juz: Oath Ceremony Will Be Scheduled. \o/ Stres byl, nie powiem, ale finalnie najtrudniejsze pytanie jakie mi zadal IO bylo o date slubu (potrzebowalem namyslu, ale odpowiedzialem poprawnie...). Teraz oczekiwanie na ceremonie, ale poniewaz cytujac IO mieszkam na zadupiu to nie jest mi w stanie powiedziec ani gdzie, ani kiedy Gratulacje! czy interview miałeś w ten sam dzień razem z żona ? Zastanawiam się czy wysłanie w ten sam dzień aplikacji gwarantuje ze „egzamin” jest również tego samego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 12 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2023 1 godzinę temu, bartek_p2 napisał: Gratulacje! czy interview miałeś w ten sam dzień razem z żona ? Zastanawiam się czy wysłanie w ten sam dzień aplikacji gwarantuje ze „egzamin” jest również tego samego dnia. Nie gwarantuje. Wysłaliśmy w odstępie sekund, ja nawet nie mam jeszcze zaproszenia na interview. Tylko bio mieliśmy razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 Dzisiaj przyszło zaproszenie dla mnie na interview na początek października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, mola napisał: Dzisiaj przyszło zaproszenie dla mnie na interview na początek października. No to do nauki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 Dzisiaj wysłałem swoje i żony N-400 - oczekiwanie na rozpatrzenie około 10 miesięcy wg informacji na portalu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 30 minut temu, mcpear napisał: Dzisiaj wysłałem swoje i żony N-400 - oczekiwanie na rozpatrzenie około 10 miesięcy wg informacji na portalu U mnie tyle trwał cały proces. Od aplikacji do przysięgi. Teraz ponoć idzie szybciej. Na wybory zdążysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 34 minutes ago, mcpear said: Dzisiaj wysłałem swoje i żony N-400 - oczekiwanie na rozpatrzenie około 10 miesięcy wg informacji na portalu Powodzenia i oby bylo bez problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_p2 Napisano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 On 7/12/2023 at 2:00 PM, mola said: Nie gwarantuje. Wysłaliśmy w odstępie sekund, ja nawet nie mam jeszcze zaproszenia na interview. Tylko bio mieliśmy razem. Nam się jednak udało. dostaliśmy zaproszenie na ten sam dzień i co dziwne tą samą godzinę na połowę września (3miesiace od wysłania aplikacji) Czy to możliwe aby egzamin był wspólnie ? Znajomy który niedawno miał egzamin został zapytany o posiadanie ze sobą rozliczeń podatkowych z ostatnich 5 lat, nie miał ich ze sobą i mimo ze zaliczyl test ma dosłać swoje rozliczenia aby kontynuować proces. Czy to konieczne aby mieć ze sobą te rozliczenia ? W zaproszeniu na interview nic o tym nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 6 minut temu, bartek_p2 napisał: co dziwne tą samą godzinę na połowę września (3miesiace od wysłania aplikacji) Czy to możliwe aby egzamin był wspólnie ? Zazwyczaj prowadzacych interview jest wiecej niz jeden wiec mozecie trafic do dwoch roznych osob. Termin nie jest dokladnie co do minuty bo wiadomo, jeden przypadek trwa krocej inny dluzej. Chodzi o to zeby wszyscy nie przychodzili na osma rano i siedzieli caly dzien. Nie slyszalem o wspolnym interview dla malzenstw, except GC dla malzonka obywatela US. Co do rozliczen podatkowych, Pani zadala mi pytanie z teza: podatki przez ten czas oczywiscie placiles?". Przytaknalem i tyle bylo na temat IRS. Acha, jeszcze pozartowalismy na temat przedluzajacych sie zwrotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi