Skocz do zawartości

Wniosek ds 260

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
7 hours ago, Damianq said:

No właśnie chodzi o to ze jak odpowiedziałem na pytanie czy ojciec żyje „No” to miałem tylko wpisać rok śmierci i tyle. Żadnego adresu w przypadku ojca nie podawałem stad właśnie moje rozterki :)

Tak czy inaczej, wpisz ze Matka nie mieszka pod tym samym i podaj jej adres. Ktos kto projektowal formularz mial 2je z logiki...

7 hours ago, Damianq said:

co do poczty wpisałem z kreska i puściło tylko bardzo rozumiem czemu mam nie wpisywać zip code jak to kod pocztowy jest? Tam nie ma nic o postal code.

Kiedys te pola (Postal Code / ZIP Code) byly osobne. Teraz sprawdzilem w przykladowym DS-260 i je ujednolicili. My bad.

• 3 tygodnie później...

• Odpowiedzi 151
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

witam , proszę o odpowiedz odnośnie szczepień, jeżeli zgubiłam książeczkę szczepień to zaznaczyc ze nie mam, czy lepiej 'tak' bo przeciez i tak je uzupelnie na wizycie u lekarza ?

Napisano
witam , proszę o odpowiedz odnośnie szczepień, jeżeli zgubiłam książeczkę szczepień to zaznaczyc ze nie mam, czy lepiej 'tak' bo przeciez i tak je uzupelnie na wizycie u lekarza ?

Ja zaznaczyłam, że tak, z myślą, że i tak bede miała szczepienia zgodnie z ich prawem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano
W dniu 6.07.2021 o 20:21, Aleksandra napisał:

rowniez rekomendowana praktyka to zaznaczenie zgodnie z prawda - "nie" i wytłumaczenie ponizej w sposob - 

"The applicant is in the process of reviewing vaccination records and will obtain the required vaccinations on or before the date of the medical exam."

Napisano
6 godzin temu, danielwro napisał:

rowniez rekomendowana praktyka to zaznaczenie zgodnie z prawda - "nie" i wytłumaczenie ponizej w sposob - 

"The applicant is in the process of reviewing vaccination records and will obtain the required vaccinations on or before the date of the medical exam."

Napisano
Teraz, Aleksandra napisał:
2 minuty temu, Aleksandra napisał:

Dzien dobry, proszę o odpowiedz jak dodać aktualne miejsca zatrudnienia jeżeli jest ich więcej niż jedno ?

• 3 tygodnie później...
Napisano
W dniu 21.06.2021 o 14:43, Xarthisius napisał:

Tak czy inaczej, wpisz ze Matka nie mieszka pod tym samym i podaj jej adres. Ktos kto projektowal formularz mial 2je z logiki...

Kiedys te pola (Postal Code / ZIP Code) byly osobne. Teraz sprawdzilem w przykladowym DS-260 i je ujednolicili. My bad.

Tak z ciekawosci. Gdzie znajdę ten przykładowy DS-260? 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...