Jackie Napisano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 14 Listopada 2016 45 minut temu, Joanna30 napisał: O właśnie... Gdzie są focie z Islandii? Niedługo wrzucę
ilon Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2016 Z okazji tego, ze we wtorek wyszedl sezon 6 GoT na DVD, postanowilam ostatnio nadrobic zaleglosci i obejrzalam w koncu sezon 5 i juz zaczelam 6. Jak dla mnie, zaden z poprzednich sezonow nie wciagnal mnie tak jak te 2.
jkb Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2016 Dwa ostatnie odcinki szostego sezonu to majstersztyk
ilon Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2016 Pewnie juz niedlugo sie przekonam. Dzisiaj dopiero 4 bede ogladac
KaeR Napisano 20 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2016 Wrocilo Top Gear pod zmieniona nazwa na Amazonie. Pierwszy odcinek calkiem udany, troche za bardzo wyrezyserowany w porownaniu do czasow BBC. Dla samej sekwencji poczatkowej warto bylo kupic wiekszy telewizor... W koncu kosztowalo to $3.2M. Fajnie to trio widziec znow w TV czy tam internecie.
pelasia Napisano 20 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2016 8 minut temu, KaeR napisał: Wrocilo Top Gear pod zmieniona nazwa na Amazonie. Pierwszy odcinek calkiem udany, troche za bardzo wyrezyserowany w porownaniu do czasow BBC. Dla samej sekwencji poczatkowej warto bylo kupic wiekszy telewizor... W koncu kosztowalo to $3.2M. Fajnie to trio widziec znow w TV czy tam internecie. Brytyjskie ?
kzielu Napisano 20 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2016 Więc Top Gear bez Clarksona/Hammonda/Maya był już na BBC w zeszłym roku - z beznadziejnym Evansem, świetnym Chrisem Harrisem i przeciętnym Mattem LeBlanciem - generalnie w pobliże Top Geara z poprzednich lat się nawet nie zbliżyli. Grand Tour - przynajmniej pierwszy odcinek - był bardziej amerykański niż brytyjski, ale Clarkson i spółka świetni, dobór samochodów na otwarcie jeszcze lepszy a część o celebrities wymiatała Generalnie będę oglądał dalej.
Joanna30 Napisano 20 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2016 O, dobrze wiedzieć, że już ruszył ich nowy program
ilon Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 Dnia 10/23/2016 o 18:37, ilon napisał: Chcialam wczoraj obejrzec Stranger Things, ale juz na samym poczatku sie przestraszylam, ze potem balam sie ogladac sama. Moze kiedys indziej. Maly update - wczoraj wlasnie zakonczylam pierwszy sezon. Mega wciagajacy. Podobal mi sie i z checia obejrze 2
SuperTraveller Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, ilon napisał: Maly update - wczoraj wlasnie zakonczylam pierwszy sezon. Mega wciagajacy. Podobal mi sie i z checia obejrze 2 I ja napiszę, że serial świetny. Niestety pierwszy sezon ustawił poprzeczkę tak wysoko, że obawiam się, że drugi sezon będzie wyraźnie słabszy. I za jakie grzechy tylko 8 odcinków!?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.