Joanna30 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2013 Format pliku? Jeśli nie masz tego numeru nigdzie zapisanego, czy wydrukowanego, to niczego nie sprawdzisz. Bez numeru się nie da.
mi0706 Napisano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam, Mam pytanie - złożyłem wniosek w październiku i zapodziałem gdzieś numer zgłoszenia, pamiętam że drukowałem i zapisywałem plik na kompie... no i nie moge znaleźć ani jednego ani drugiego. Jest jakaś mozliwość odnależienia tego numeru???? Jaki to jest format pliku??? Czy ktoś może pomóc??? pzdr Szukaj aż znajdziesz, inaczej już przegrałeś loterię!
haneczka019 Napisano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam, Mam pytanie - złożyłem wniosek w październiku i zapodziałem gdzieś numer zgłoszenia, pamiętam że drukowałem i zapisywałem plik na kompie... no i nie moge znaleźć ani jednego ani drugiego. Jest jakaś mozliwość odnależienia tego numeru???? Jaki to jest format pliku??? Czy ktoś może pomóc??? pzdr To zależy w jakim formacie sobie zapisałeś. Ja zapisałam sobie np w jpg, a ty w jakim zapisałeś... sorry, ale nie mam pojęcia . Poszukaj może jeszcze wydruku.
sly6 Napisano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2013 jeszcze nie ma 1 maja a juz sa pytania jak rok temu,numer itd. co do szukania na komputerz to znasz dobrego informatyka?
trend Napisano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2013 Możesz poszukać plików po dacie utworzenia . może to był pdf ( adobe acrobat ) a może doc,docx (word) a może po prostu txt (notatnik) aby poszukać pliów np. jpg (graficznych) w polu znajdź wpisz *.jpg analogicznie *.doc itd wylistujesz wtedy wszystkie pliki określonego gatunku
kzielu Napisano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2013 Najpredzej .htm albo .html jak ktos zapisal po prostu strone z przegladarki...
Michael1986 Napisano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2013 Jak wspomniane wyżej: najlepiej poszukać pliku po dacie tworzenia. Jeśli chodzi o formaty to screenshot: bmp, jpg, jpeg, png, etc; dok. tekstowy: txt,doc,docx, pdf, rtf, etc; lub jeśli zapisany przez przeglądarkę to htm,html,mht
golec2604 Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2013 Witam Zakładajac że mnie wylosowali. tzn sprawdzam 1 maja i widze ze mnie wylosowali. Jaki mam czas na zabranie sie do kolejnych czynnosci zwiazanych z usyzkamiem wizy:miesiąc, 3 miesiace, pół roku, czy musze zaraz brac sie do roboty?? Jak to jest?
Joanna30 Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2013 Pytanie "Co zrobić, jeśli zostałem/am wylosowany/a?" w pierwszym poście tego wątku. Tam masz odpowiedź. No, może nie ma dokładnych terminów, ale wszystkie kroki są wymienione. Generalnie od momentu losowanie do momentu rozmowy w ambasadzie mija co najmniej (w zależności od tego, jaki się numer wylosowało) 5 miesięcy.
mi0706 Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2013 ... a czasami (tak jak w moim przypadku) 8 miesięcy. Dokumenty możesz zgromadzić nawet w ciągu 1 dnia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.