katlia Napisano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2015 Mariano - moze do Napa na Labor Day? Pt. Reyes? Yosemite? Cytuj
Robert7 Napisano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2015 Bylem na tej paradzie 4th of July na Catalina Island, stalismy po tej samej stronie, tylko my troche blizej portu. Muzyka dobra, ale od niej byly lepsze cukierki Jest tam tez mala fabryka slodyczy. Czekalem tez z zona na fajerwerki, byc moze wracalismy ta sama lajba. Osobiscie Cataliny nikomu nie polece, dla mnie strata czasu. Cytuj
Robert7 Napisano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2015 Jak lubisz niezatloczone (dracymi japy malymi meksiorami) plaze, to polecam Crystal Cove, to jest moje ulubione miejsce. Cytuj
haneczka019 Napisano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2015 '65 Mustang Fastback (przy okazji mam tez drugiego, '15). Twoj watek wiec nie bede wklejal zdjec, gdzies tam zdaje sie wklejalem wczesniej. Ale z tego co pamiętam drugiego nie pokazałeś, bo czekałeś aż śniegi stopnieją . Chyba, że coś przeoczyłam. Cytuj
kzielu Napisano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2015 Ale z tego co pamiętam drugiego nie pokazałeś, bo czekałeś aż śniegi stopnieją . Chyba, że coś przeoczyłam. Mozliwe ;-) Skoro tak to : (mam nadzieje ze Mariano sie nie pogniewa) 4 Cytuj
haneczka019 Napisano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2015 WOW!!! Piękne Mustangi !!! Nowego bałabym się depnąć, ale w tym starszym modelu się widzę . Cytuj
kzielu Napisano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2015 WOW!!! Piękne Mustangi !!! Nowego bałabym się depnąć, ale w tym starszym modelu się widzę . Wpadnij, to przewioze ;-) Cytuj
mariano85 Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2015 Katlia- dzieki za pomysly, Yosemite to tylko 3 hr odemnie i zawsze chcialem tam pojechac wiec zobaczymy Robert 7 no i tutaj z Toba sie nie zgodze mnie sie bardzo podobalo i polecam kazdemu chociaz raz zobaczyc, bylo tloczno no ale tego sie spodziewalem na 4th of July. A co do Crystal Cove to dzikei za rade, jak bede w poblizu to napewno zajade! No i najwazniejsze kzielu!!!! Sam mialem Ci napisac zebys zapodal zdjecia Twoich samochodow ale haneczka019 mnie ubiegla Co tu duzo mowic, Mustangi KOZAKI!!!!!!!! tylko pozazdroscic szczegolnie ten starszy model... ahhh Ten z 15' widzialem na zywo w tym kolorze i naprawde wymiata! I powiem szczerze ze Ty to masz dylemat ktory to dzisiaj poprowadzic lol! pozdrawiam Cytuj
haneczka019 Napisano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2015 Wpadnij, to przewioze ;-) Dzięki, jak będę w pobliżu to zaglądnę . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi