kzielu Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 8 minut temu, MoniaS napisał: Masz 23 kg jeśli masz wykupiony bagaz i to musi być jedna walizka. Ja kupiłam taką ogromną walize i spoko sie zamieściła i kurtka i swetry. Narzeczony i rodzina bedzie na oddzielnym bilecie przeciez - tak na moje oko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Ja sie przeprowadzalam na kilka razy. Przed przeprowadzka bylam dwa razy i zostawilam wiekszosc rzeczy, moja gorsza polowka byla raz na swieta i zabrala troche moich rzeczy, potem ja sie przeprowadzalam i zabralam sporo, a reszte przywiozla moja rodzina jak przylatywali na slub. Popakuj rzeczy ktore potrzebujesz na juz i zabierz ze soba, a reszte w kartony i przy okazji zawsze ktos cos moze przywiezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 10 godzin temu, MoniaS napisał: Masz 23 kg jeśli masz wykupiony bagaz i to musi być jedna walizka. Ja kupiłam taką ogromną walize i spoko sie zamieściła i kurtka i swetry. Nie wiem do którego stanu się wybierasz ale np. w Oregonie zimowa kurtka jest do niczego nieprzydatną. Na ostatnią Pasterke poszedłem w samym gajerku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 18 godzin temu, MoniaS napisał: Masz 23 kg jeśli masz wykupiony bagaz i to musi być jedna walizka. Ja kupiłam taką ogromną walize i spoko sie zamieściła i kurtka i swetry. Tak, wiem, ja biorę jedną 23kg, a drugą mój narzeczony, też 23kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekWSH Napisano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 2 godziny temu, margherita_s napisał: Tak, wiem, ja biorę jedną 23kg, a drugą mój narzeczony, też 23kg. A nie powinnaś mieć czasem jednej walizki 23kg jako bagaż rejestrowany, druga walizka 8 kg jako bagaż podręczny i mała torba na laptop ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 3 godziny temu, BartekWSH napisał: A nie powinnaś mieć czasem jednej walizki 23kg jako bagaż rejestrowany, druga walizka 8 kg jako bagaż podręczny i mała torba na laptop ? Ale co to ma do rzeczy? Tak, ja będę miała to wszystko, ale chodzilo mi o to, że w jedną walizkę 23 kg się nie zmieszczę, dlatego kolejną (też moją) bierze mój narzeczony z rodzicami, którzy niedługo przylatują do Polski (będzie ich troje, a pakują się w 2 walizki 23kg, więc mogą bezpłatnie wziąć jeszcze jedną, dzięki temu ja nie muszę płacić za dodatkowy rejestrowany bagaż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amy Napisano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 4 minuty temu, margherita_s napisał: Ale co to ma do rzeczy? Tak, ja będę miała to wszystko, ale chodzilo mi o to, że w jedną walizkę 23 kg się nie zmieszczę, dlatego kolejną (też moją) bierze mój narzeczony z rodzicami, którzy niedługo przylatują do Polski (będzie ich troje, a pakują się w 2 walizki 23kg, więc mogą bezpłatnie wziąć jeszcze jedną, dzięki temu ja nie muszę płacić za dodatkowy rejestrowany bagaż). Walizka dodatkowa to tylko 100$, ja ciagle do PL latam z dwoma co to za roznica 100$ w ta czy tamta skoro sie boisz, ze sie nie zabierzesz ze wszystkim Ja od 8 lat sie z PL wyprowadzam i ciagle cos zwoze heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Wybacz, ale $100 to dla mnie dużo. A skoro oni mogą wziąć mi walizkę za darmo, to czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Ja tez bym nie dala $100 za dodatkowa torbe, bo moje ubrania to nawet by tyle warte nie byly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Sam kiedyś sprawdzałem i niestety niewiele taniej ~100$ za paczkę do USA, tylko waga większa .Także też się nie bardzo opłaca :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.