Patipitts Napisano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2019 Tak to prawda, jedyny wyjatek to Melanie i Devar.Sent from my iPhone using Tapatalk
ilon Napisano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2019 O jaki szok. Chyba nikt nie jest zaskoczony tym rozwodem poza Ashley...
ilya_ Napisano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2019 Panie i Panowie ! juz dzis wraca 90 day na TLC !
margherita_s Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2019 Ogladacie nowe 90 Day: The Other Way? O Amerykanach, ktorzy dla milosci przeprowadzili sie za granice? Juz dzis 2 odcinek.
ilon Napisano 26 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2019 Ja dalej nie pochytalam HULU, wiec nie, ale poopowiadajcie cos.
Katasia Napisano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2020 On 1/24/2019 at 12:15 AM, Patipitts said: No to mamy kolejny rozwód w naszym show Sent from my iPhone using Tapatalk oni wciąż są razem :D
Zuza007 Napisano 24 Września 2020 Zgłoś Napisano 24 Września 2020 On 6/11/2019 at 2:34 AM, margherita_s said: Ogladacie nowe 90 Day: The Other Way? O Amerykanach, ktorzy dla milosci przeprowadzili sie za granice? Juz dzis 2 odcinek. He, he, właśnie dostałam zaproszenie od castingowca (na Messenger) . Ale nie skorzystam - poza wszystkim mój Amerykanin to naturalizowany Polak, więc całe story jest pozbawione tego dreszczyka związanego z przeprowadzką do nowego. "dzikiego" kraju
kzielu Napisano 24 Września 2020 Zgłoś Napisano 24 Września 2020 12 minutes ago, Zuza007 said: He, he, właśnie dostałam zaproszenie od castingowca (na Messenger) . Ale nie skorzystam - poza wszystkim mój Amerykanin to naturalizowany Polak, więc całe story jest pozbawione tego dreszczyka związanego z przeprowadzką do nowego. "dzikiego" kraju Wyprodukujcie jakies drama - rzucanie krzeslami w siebie czy cos - oni na to licza ;-) A na pewno jakas kasa wpadnie
Roelka v.2 Napisano 24 Września 2020 Zgłoś Napisano 24 Września 2020 1 hour ago, Zuza007 said: He, he, właśnie dostałam zaproszenie od castingowca (na Messenger) . Ale nie skorzystam - poza wszystkim mój Amerykanin to naturalizowany Polak, więc całe story jest pozbawione tego dreszczyka związanego z przeprowadzką do nowego. "dzikiego" kraju Ej, reprezentowalibyscie Polske. Nie ogladam 90 Day - byla tam kiedys jaks polska para? @kzielu Ciekawa jestem ile placa za udzial. :p
mcpear Napisano 24 Września 2020 Zgłoś Napisano 24 Września 2020 Kiedyś czytałem, że $1.5k za odcinek + $5k-$10k (w zależności jaką dramę zaprezentowaliście w show) za ostatni odcinek (Live show) - czyli za cały sezon pewnie z $20k-$25k. Ale jak się sprawdzisz to zapraszają do sequela wtedy podwajają stawki. Stąd niepracująca baristka z Florydy lata bez problemu do Maroka i odpala swojemu chłopaki grubą kasę co miesiąc.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.