Joanna30 Napisano 6 Października 2015 Zgłoś Napisano 6 Października 2015 Nie ma sensu płacić go wcześniej, bo Twoja sprawa i tak nie będzie procedowana, dopóki nie przekroczysz granicy. Możesz więc zapłacić go tuż przed wylotem, bądź już po przylocie do USA.
Lokash Napisano 24 Października 2015 Zgłoś Napisano 24 Października 2015 Hej Może ktoś mi pomoże. Mam zielona kartę od 4 miesięcy (DV2015). Pracuje w firmie produkującej maszyny. Pracodawca chce mnie wysłać na instalacje maszyny do Kanady. Mogę na zielonej karcie jechać i pracować tam przez dwa tygodnie czy potrzebuje jakiejś wizy do Kanady? Z góry dziękuje za pomoc.
andyopole Napisano 24 Października 2015 Zgłoś Napisano 24 Października 2015 Jedz i pozdrow od nas Kanadyjczykow...
Logan Napisano 11 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2015 Hejka. mam pytanie, bo za 3 tyg lece do USA. Czy za gc muszę zapłacić sam czy też może to zrobić ktoś z mojej rodziny, np posiadając Dinners Club Card?
Logan Napisano 20 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2015 No to mam jeszcze jedno pytanko. Lece za 2 tyg do Usa na 10 dni a potem dopiero na wiosne na stałe. Czy moge zapłacić za GC dopiero jak przylece teraz do Polski z powrotem? Nie bedzie mi nikt robił kłopotów na granicy? Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam
USA FL Napisano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Witam , mam do Was pytanko i prośbę o pomoc chcę zapłacić 165$ za wydanie papierów na stronie www.uscis.dov/uscis-elis ale nie mogę przejść dalej , podając te numery jakie otrzymaliśmy w wizie czyli numer sprawy i numer karty , podaje że numery są błędne , czy coś dodatkowo trzeba podać przed lub po tych numerkach .
Robal Napisano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2016 Mam pytanie, zielona kartę już mam i byłem już nawet w Stanach jednak na stałe chciałbym sie tam przeprowadzić dopiero w drugiej połowie tego roku.Tymbardziej że zieloną kartę mam na razie tylko tymczasową w paszporcie i czekam na prawdziwy dokument co potrwa jeszcze kilka miesiecy. Męczy mnie jedna bardzo ważna rzecz, mianowicie czy muszę tam być przynajmniej raz w roku czy co 6 miesięcy co oznacza 2 razy w roku ?
sly6 Napisano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2016 Musisz polecieć tam raz na rok Jak często będziesz tak robic to będzie nie wesoło Ta pieczatka to nie tymczasowa karta
Robal Napisano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2016 Musisz polecieć tam raz na rok Jak często będziesz tak robic to będzie nie wesoło Ta pieczatka to nie tymczasowa karta Poprzednia 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 Dalej Strona 166 z 172 Temat został przeniesiony do archiwum Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane. Przejdź do listy tematów
Rekomendowane odpowiedzi