oss Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2016 14 godzin temu, kzielu napisał: Z innej beczki - jestem w tym tygodniu w Atlancie - w zasadzie na przedmiesciach (Perimeter Center) i ruch jest tutaj kosmiczny... W niedziele wieczorem jadac z lotniska bylo bardzo gesto.. W dni powszednie jest jakas masakra... Chyba raczej mieszkac bym tu nie chcial... hehe, jak pierwszy raz zobaczyłem ruch w Atlancie to Warszawka z jej korkami, obwodnicami itp wysiada. Cytuj
Gość Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2016 Godzinę temu, Joanna30 napisał: Opcja jest zaraz pod treścią posta Aktywna tylko przez 10 minut po napisaniu Aa, dziekuje! Myslalam, ze ta opcja jest jakos zawsze aktywna. Dlatego nie moglam znalezc. Cytuj
Joanna30 Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2016 Swego czasu była dłużej aktywna, ale co sprytniejsi edytowali swoje posty praktycznie do zera, jak już dostali odpowiedzi i wtedy taki temat wyglądał cokolwiek śmiesznie Był nawet taki jeden przypadek po ostatnim update forum. Dlatego możliwość edycji została skrócona do niezbędnego minimum. Cytuj
olmeca Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2016 Tak się grzecznie zapytam, kto jeszcze wybiera sie do PL z szacownego grona po za Kaerem na okres okołoświąteczny? Cytuj
KaeR Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2016 18 godzin temu, andyopole napisał: Podpisalem pozyczke na $9,5k ze splata po $100/month, pierwsza rata w styczniu 2018 roku. Ale to tak dla picu, ona bedzie z czasem "puszczona w niepamiec". Co do podwyzki to nie wiem jeszcze ale dostalem z ostatnia wyplata jakies $2800 bonusa (after tax) na Christmas. Finansowa kondycja firmy jest bardzo dobra w czym mam swoj skromny udzial, Moja dzialka to glownie racjonalizacja kosztow produkcji i to wcale nie kosztem obnizania zarobkow pracownikow czy "podkrecania" norm. Jak tak sie bedziesz wykazywal to Cie nigdy na emeryture nie puszcza. Trzeba uwazac... ;> Cytuj
andyopole Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2016 1 godzinę temu, KaeR napisał: Jak tak sie bedziesz wykazywal to Cie nigdy na emeryture nie puszcza. Trzeba uwazac... ;> Jakby to powiedziec, przy moim stanie zdrowia niewiele wskazuje na to ze emerytury doczekam tak ze compania niewiele ma w tej kwestii do powiedzenia. Cytuj
pelasia Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2016 No i znow na mnie padło. Oni sie nie chcą ode mnie odczepić 1 Cytuj
ilon Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2016 Andy, jak bede kiedys w poblizu to wbijam na spozniona parapetowke! Ale poki co zajeta jestem, w robocie busy, ostatnie dni na wysylke zaleglych zamowien do CA wiec wszyscy zarobieni. Ale zeby nie bylo, skonczyl sie moj 3 miesieczny 'okres probny' i wypadlam calkiem dobrze. Dostalam nawet podwyzke Cytuj
andyopole Napisano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2016 22 minuty temu, ilon napisał: Andy, jak bede kiedys w poblizu to wbijam na spozniona parapetowke! Ale poki co zajeta jestem, w robocie busy, ostatnie dni na wysylke zaleglych zamowien do CA wiec wszyscy zarobieni. Ale zeby nie bylo, skonczyl sie moj 3 miesieczny 'okres probny' i wypadlam calkiem dobrze. Dostalam nawet podwyzke Czuj się zaproszona! Zresztą każdy forumowicz, który znajdzie się w pobliżu, również! Ilonko, jak tak dalej pójdzie nie puszczą Cię nie tylko na urlop ale i na emeryturę. Cytuj
ilon Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2016 U nas to nonstop ktos na urlopie, nie mowiac juz o tym ze wiekszosc wazniakow to sobie mieszka gdzies na florydzie czy gdzie indziej i przyjezdza raz na 2 tygodnie. U mnie do emerytury jeszcze bardzo bardzo daleko... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi