Gość Napisano 18 Maja 2017 Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 Po dlugiej I paskudnej podrozy nareszcie jestesmy w Niemczech. Cytuj
Joanna30 Napisano 18 Maja 2017 Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 11 minut temu, Roelka napisał: Po dlugiej I paskudnej podrozy nareszcie jestesmy w Niemczech. No to witamy w tej samej strefie czasowej Cytuj
andyopole Napisano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, Roelka napisał: Po dlugiej I paskudnej podrozy nareszcie jestesmy w Niemczech. Herzliche Willkomen! Lecialas Herkulesem? Edytowane 18 Maja 2017 przez andyopole Cytuj
Gość Napisano 18 Maja 2017 Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 Herkulesem? Lecielismy Atlas Air czy jakos tak. Generalnie nie polecam Cytuj
Jackie Napisano 18 Maja 2017 Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 A ja mam raka piersi, no niewiarygodne Pierwsza w rodzinie! Moi bliscy na choroby serca umierają, a ja ni w pięć ni w dziewięć z rakiem wyskoczyłam. W przyszły wtorek mam lumpektomię. Biopsja pokazała że rak jest jeszcze noworodkiem (raczkiem?) więc szanse na dożycie do setki wciąż mam spore! Jak ciekawostkę podam że badania nadzorowane przez mojego teścia (przereklamowana skuteczność mammografii w wykrywaniu raka) sprawdziły się w 100% - moje mammografie niczego nie pokazały, dopiero gdy się uparłam żeby dokładniej zbadać mojego namacalnego guzka i zrobiono mi rezonans magnetyczny wyszło że "rzeczywiście coś tam w środku jest." Trzymajcie za mnie kciuki, bo na męża nie mogę liczyć, zupełnie się chłop rozkleił i gorzej to wszystko psychicznie znosi niż ja. Cytuj
andyopole Napisano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 Kciuki zacisnalem. Sam bylem na mammografii niedawno ale to co wymacalem okazalo sie tluszczakiem. Natomiast znalezli mi antygeny gdzie indziej. W razie cus, Jackie, otworzymy tam na gorze jakies forum dla siebie. Cytuj
karina Napisano 18 Maja 2017 Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 Jackie...powodzenia! Bedzie dobrze. Musi byc. Cytuj
Jackie Napisano 18 Maja 2017 Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 21 minut temu, andyopole napisał: Kciuki zacisnalem. Sam bylem na mammografii niedawno ale to co wymacalem okazalo sie tluszczakiem. Natomiast znalezli mi antygeny gdzie indziej. W razie cus, Jackie, otworzymy tam na gorze jakies forum dla siebie. Ha ha! Zgadza się, dobry pomysł! Nie martw się tymi markerami na zapas, są dość kontrowersyjne. Cytuj
Jackie Napisano 18 Maja 2017 Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 27 minut temu, karina napisał: Jackie...powodzenia! Bedzie dobrze. Musi byc. Ano wiem Póki co skupiam się na fakcie że wprawdzie rak, ale złapany b. wcześnie więc to takie szczęście w nieszczęściu Cytuj
ilon Napisano 18 Maja 2017 Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 Jackie powodzenia! Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze. I nie dziwie sie, ze maz sie rozkleil, ja pewnie tez o wiele bardziej martwilabym sie o kogos niz sama siebie. ;> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi