Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
7 minut temu, jkb napisał:

Trzymajcie sie cieplo!

I Ty rowniez. Mi ostatnio rece zamarzly jak wam pisalam. U nas tez dzisiaj chlodno i jak bralam moje psy z rana na spacer to widzialam jakiegos blakajacego psa i mi sie smutno zrobilo, ale nie podchodze do psow jak mam moje ze soba, bo one sa bardzo obronne. Zaprowadzilam moje malpki do domu i wyszlam szukac tego psa i nie znalazlam i tak sie martwie. Mam nadzieje, ze nikomu nie zginal i ze nie zamarzl gdzies.

Napisano

chcialem zapytac CZY: 

interesowal by sie ktos uzywaniem szybkiej aplkacji na tel do tego forum ? [jesli taka by byla]

Przegladanie watkow plus powiadomienia [wyskakiwane na ekranie tel] w razie zacytowania lub odopowiedzi do naszego watku oraz np alert o nowym temacie...........

Napisano
Godzinę temu, ilya_ napisał:

chcialem zapytac CZY: 

interesowal by sie ktos uzywaniem szybkiej aplkacji na tel do tego forum ? [jesli taka by byla]

Przegladanie watkow plus powiadomienia [wyskakiwane na ekranie tel] w razie zacytowania lub odopowiedzi do naszego watku oraz np alert o nowym temacie...........

A nie jest czasem obslugiwane przez Tapatalk ?

Napisano

cześć, żeby nie spamować nowym tematem to spytam tutaj, przeszukując craiglist okazało się ze nie działa mi przycisk replay (wyświetla się error co ciekawe tylko na Austin CL). Z tego co wyczytałem to mają jakieś mechanizmy wychwytujące oszustów i blokują niektórym IP. Problem jest taki, że nie jestem oszustem tylko znalazłem kilka ofert pracy na które chciałem aplikować będąc ostatnie dni jeszcze w Polsce. Wątpię, że da się to obejść ale może ktoś zna sposób? A jeśli nie to czy ktoś był by tak miły i mógł bym mu podesłać na priv ok 6 ofert a Ty wygenerował byś mi adres email do odpowiedzi? :) pozdrawiam

Napisano
21 godzin temu, ilya_ napisał:

jest.

myslalem o czyms takim bardziej prywatnym [flagowej aplikacji usa.info.pl]

Chcesz ją pisać od podstaw? Dodatkowo jakiś support i co się z tą apką stanie po zmianie silnika forum? Nie abym się czepiał tego pomysłu, ale jak @kzielu napisał jest Tapatalk i chyba on wystarcza.

Napisano (edytowane)

A tak z innej beczki, to chyba mnie cos strzeli dzisiaj. Juz tracę cierpliwość z tym moim szpitalem tutaj. Mają wiekszy bałagan w swojej papiergologi niz IRS. Nie dość, że juz oglądali moja twarz w 2018 dość często, to za kazdym razem, jakoś magicznie gubili informacje o moim ubezpieczeniu. W końcu jakoś na końcu roku udało im sie info chyba ostatecznie wklepać do systemu, bo normalnie składali claimy bez problemu. No ale mamy juz 2019 rok i zdążyli 3 razy zrobić kopie, czy przeskanować, czy cokolwiek oni tam robia z ta karta ubezpieczenia, w magiczny sposob znowu po roku!!! , moj adres mailowy im zniknął z systemu, choc rachunki dochodzą :rolleyes:, No i dzis znów dostałam rachunek z adnotacja, ze nie maja informacji o moim ubezpieczeniu. Oni chyba juz se jaja robia. To juz naprawdę sie robi mało zabawne...

Dobra musiałam sie wyżalić. Mam nadzieje, ze miły weeekend wam sie szykuje, a ci co gdzieś mieszkają w coldlandzie obecnie, trzymajcie sie cieplutko. 

Edytowane przez pelasia
Napisano

Z punktu widzenia szpitala istotne jest zecracunki dochodzą a ze @pelasia nie płaci to już rybka. Kwity wystawione na czas. W paierach wsystko gra, księgowość może wypiac piersi po ordery. A w kasie szpitala, dzięki napompowanym cenom pieniadze zawsze są.