Jackie Napisano 25 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2021 Ja uwielbiam wszystko co pumpkin, z wyjątkiem pumpkin spice latte @MeganMarkle te custards wyglądają wspaniale, zazdroszczę! Cytuj
Xarthisius Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2021 No to lampki juz powieszone. Jakos szybko w tym roku poszlo. Moze nabieram wprawy. Tak mysle jednak, ze malo ich... Trzeba zdecydowanie dokupic! Poczekam, az sie tlumy czarnopiatkowe przetocza i jade powiekszac arsenal. Sasiad tez wlasnie wylazl i wiesza. Chyba wywarlem presje Cytuj
Roelka v.2 Napisano 26 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2021 (edytowane) 6 minutes ago, Xarthisius said: No to lampki juz powieszone. Jakos szybko w tym roku poszlo. Moze nabieram wprawy. Tak mysle jednak, ze malo ich... Trzeba zdecydowanie dokupic! Poczekam, az sie tlumy czarnopiatkowe przetocza i jade powiekszac arsenal. Sasiad tez wlasnie wylazl i wiesza. Chyba wywarlem presje My wieszamy w niedziele. Pojechalismy dzisiaj rano do jednego z wiekszych sklepow coby zweszyc promocje na elektronike. Jakos zakladalam, ze w sklepie nie bedzie tlumow... Mylilam sie. Bylismy 2 godziny po otwarciu i cala dobra elektornika juz byla wyprzedana. Ale chociaz dokupilam troche dekoracji i nowa posciel. Edytowane 26 Listopada 2021 przez Roelka v.2 1 Cytuj
andyopole Napisano 26 Listopada 2021 Autor Zgłoś Napisano 26 Listopada 2021 Starsi (stażem) forumowiczów może pamiętają że rok temu kupiłem kitchen range, korzystając z obniżki "turkowej". Niestety, delivery miało być w grudniu a ja wylądowałem na prawie trzy tygodnie w szpitalu i wtedy dostawę scancellowalem. Powtorzylem te operacje w tym roku, dobra cenę zrobili już chyba ze dwa tygodnie temu więc powtórzyłem transakcję. Dostawa na św. Mikołaja. Cena była o $100 wyższa niż rok temu co daje ok.4%. Dziś nie ruszam się z domu. Z powodu zwiększonego stężenia związków etylu w organizmie plan wyjazdu na grzyby zostal skasowany. Poniewaz jednak pada deszcz nie musze miec wyrzutow sumienia. Wyjąłem świąteczne lampki w celu przeglądu technicznego. Może jutro zawieszę ale uruchomię dopiero po 6 grudnia. Obiecałem też sąsiadce pomoc w założeniu lampek. Obiecałem to zrobić już rok temu ale z powodów jak wyżej lampki nie świeciły ani u mnie ani u niej. 2 Cytuj
katlia Napisano 27 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) 4 hours ago, Roelka v.2 said: Pojechalismy dzisiaj rano do jednego z wiekszych sklepow coby zweszyc promocje na elektronike. Ja nie wiem czy kiedykolwiek powroce do kupowania w "wiekszym sklepie." Od dwoch lat powyzej 90% zakupow swiatecznych (czy w ogole) robie online. Edytowane 27 Listopada 2021 przez katlia 1 Cytuj
andyopole Napisano 27 Listopada 2021 Autor Zgłoś Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) 3 godziny temu, katlia napisał: Ja nie wiem czy kiedykolwiek powroce do kupowania w "wiekszym sklepie." Od dwoch lat powyzej 90% zakupow swiatecznych (czy w ogole) robie online. Witam w klubie! Ja mam w genach awersję do "regałów". Osobiście kupuje tylko żywność i ubranie. Ewentualnie idę do sklepu coś "pomacać" i jeśli jest lepsza cena online to kupuje już z poziomu kanapy. Edytowane 27 Listopada 2021 przez andyopole Cytuj
ilon Napisano 30 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2021 A ja chcialam powiedziec, ze mialam dzisiaj rozmowe w USCIS i moja aplikacja o obywatelstwo zostala zaakceptowana! 7 1 Cytuj
Roelka v.2 Napisano 30 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2021 13 minutes ago, ilon said: A ja chcialam powiedziec, ze mialam dzisiaj rozmowe w USCIS i moja aplikacja o obywatelstwo zostala zaakceptowana! Gratulacje! 1 Cytuj
andyopole Napisano 30 Listopada 2021 Autor Zgłoś Napisano 30 Listopada 2021 (edytowane) 29 minut temu, ilon napisał: A ja chcialam powiedziec, ze mialam dzisiaj rozmowe w USCIS i moja aplikacja o obywatelstwo zostala zaakceptowana! Pieknie! Teraz prosze do @ilon nie podskakiwac! Ile czasu trwala procedura? Edytowane 30 Listopada 2021 przez andyopole Cytuj
ilon Napisano 30 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2021 1 hour ago, andyopole said: Pieknie! Teraz prosze do @ilon nie podskakiwac! Ile czasu trwala procedura? Andy, jeszcze mozna podskakiwac bo jeszcze musze chwilka poczekac az mi umowia przysiege. Aplikacje wyslalam 18-go marca, odciski mialam 29-go czerwca. Lato cisza, rozmowa 30 listopada. W miedzyczasie zmienilam prace, przeprowadzilam sie i bylam w Polsce na 3 tygodnie, wiec musialam dodac troche rzeczy do mojej originalej aplikacji. O, poza tym pamietacie jak sie zalilam, ze wpisalam zla date urodzenia w aplikacji? Tez poprawili. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi