Patipitts Napisano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 A sucha kiełbasa nie uciekła z boxu po rozpakowaniu? Wybilam mamie z glowy juz dawno takie pomysly!Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 35 minut temu, Patipitts napisał: Wybilam mamie z glowy juz dawno takie pomysly! Sent from my iPhone using Tapatalk Ja, przed laty dostalem w paczce z Polski peklowana slonine. Listonoszka pytala po tygodniu co to bylo bo jej samochod wciaz pachnie czyms dobrym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 Dnia 1.07.2020 o 05:35, MeganMarkle napisał: Rozwiń proszę temat, bo bardzo jestem ciekawa. Nigdy moja noga jeszcze na rosyjskiej ziemi nie stanęła choć znam wielu Rosjan. Aczkolwiek raczej tych co przesiąknęli zachodem Byliśmy tylko kilka dni, i tylko w Moskwie, Irkucku i okolicach Bajkału, ale jak kiedyś będę miał dłuzszą chwilę, lub wenę, to przy okazji jakiegoś wątku opiszę doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 (edytowane) Dnia 20.06.2020 o 01:32, PiciuK napisał: Może trzeba LOT przycisnąć trochę? Dostałem zwrot za bilet w jedną stronę i odszkodowanie w wysokości zgodnej z dyrektywami unijnymi. Oprócz wysłania reklamacji przez ich formularz wysłałem również list polecony ze zwrotnym potwierdzeniem odbioru. Wysłałem w ten sposób, ponieważ dopisałem formułkę, że jest to również przedsądowe wezwanie do zapłaty. Lot miał być 20 marca do USA, nie przysłali żadnej odpowiedzi, tylko na konto w maju wpłynęła kasa za bilet i odszkodowanie za anulowany lot. Co prawda wpisałem swój amerykański adres, bo podobno alergicznie reagują w LOT na amerykańskie sądy... Podobno. Warto się spiąć, bo plotka coraz głośniejsza, że zmierzają do upadłości. Dziś w nocy Olena z Lot-u mi odpisała na Facebooku, ze przeleją gotówkę w przeciągu najblizszych 14 dni. Zobaczymy co będzie po wyborach. Edytowane 7 Lipca 2020 przez rzecze1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 Dnia 5.05.2020 o 00:50, andyopole napisał: Czy ktoś widział, słyszał, miał kontakt z @jannapa? Jakoś tak przepadła. HYHYHY, a to niespodzianka:) Wpadam na moment poszukac info o najnowszych wymyslach ICE w sprawie studentow obcokrajowcow, a tutaj mnie sie swieci, ze ktos mnie wspomnial:) Jestem, zyje, tylko zycie mnie porwalo i zabralo caly czas na rozrywki. W sprawie motocykla, jesli tylko uda mi sie wyrwac z pracy (home office, na szczescie, ale pracy po uszy!) na dwa, trzy dni, to jeszcze raz objade sobie Lake Michigan, ale tym razem bez spinki, zeby w 24-rech godzinach sie zmiescic. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Dnia 5.07.2020 o 22:58, katlia napisał: I 14% bezrobocia... najwyzsze od 90 lat. Tylko spróbuj kogos zatrudnic. Zero chetnych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 (edytowane) 47 minut temu, agatenka napisał: Tylko spróbuj kogos zatrudnic. Zero chetnych.. A jak już się zgłosi to taka melepeta że szkoda gadać. edit: kilka miesięcy temu zatrudnilismy dziewczynę po leśnictwie i sadownictwie w Virginia University. Nie dalej jak w ubiegły czwartek pyta mnie co to za drzewo z dziwnymi owocami rośnie u sasiada za płotem. A to piękny, wielki, sędziwy orzech wloski. Rozumiem gdyby była po historii ale taka plamę dać...? Wstyd dla profesorów. Edytowane 8 Lipca 2020 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 3 godziny temu, agatenka napisał: Tylko spróbuj kogos zatrudnic. Zero chetnych.. To jest szczegol o ktorym pomaranczowy prezydent woli sie nie martwic. Uwaza ze imigranci zabieraja prace Amerykanom (chociaz sam zatrudnial nielegalnych Polakow na prace z abestem bo nie tylko nie musial sie martwic o ich zdrowie ale takze nawet nie musial im placic) i bedzie tak tlumaczyl kazdy anty-imigracyjny przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Nasz dobytek zostal spakowany i juz wkrotce bedzie w drodze do Stanow. Siedziemy w prawie pustym mieszkaniu. Koty sie ciesza bo maja nieograniczone pole do biegania. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 51 minut temu, Roelka v.2 napisał: Nasz dobytek zostal spakowany i juz wkrotce bedzie w drodze do Stanow. Siedziemy w prawie pustym mieszkaniu. Koty sie ciesza bo maja nieograniczone pole do biegania. Szerokiej drogi i safe travels, Roelko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi