andyopole Napisano 22 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Dzis rano mialem oszronione szyby w samochodzie! Pierwszy raz tej jesieni. Teraz juz grzeje slonce. Pewnie pelnia ksiezyca jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2020 @pelasia -- daj znac o sobie. Jestes ewakuowana? Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2020 4 godziny temu, katlia napisał: @pelasia -- daj znac o sobie. Jestes ewakuowana? Trzymam kciuki! Co tam się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2020 19 minutes ago, andyopole said: Co tam się dzieje? Colorado wildfires? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2020 (edytowane) 7 hours ago, katlia said: @pelasia -- daj znac o sobie. Jestes ewakuowana? Trzymam kciuki! 3 hours ago, andyopole said: Co tam się dzieje? Niestety trzeba było się pakować i wiać. Miasto wyglądało jak środek apokalipsy. Nie wiem kiedy nam pozwola do domu wrocic. Zdjęcie w środku dnia około godziny 2pm. Grrr! Edytowane 23 Października 2020 przez pelasia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Niestety trzeba było się pakować i wiać. Miasto wyglądało jak środek apokalipsy. Nie wiem kiedy nam pozwola do domu wrocic. Zdjęcie w środku dnia około godziny 2pm. Grrr! Wooow trzymajcie sie! Dawaj koniecznie znac, Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2020 9 minutes ago, pelasia said: Niestety trzeba było się pakować i wiać. Miasto wyglądało jak środek apokalipsy. Nie wiem kiedy nam pozwola do domu wrocic. Zdjęcie w środku dnia około godziny 2pm. Grrr! Trzymaj sie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2020 Dziękuję serdecznie. Czekamy na snieg, który ma się pojawic jakos jutro lub w niedzielę. Mam nadzieję, że to nam pozwoli wrócić do domow. Co ma być to będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2020 To i Ciebie dopadło to nieszczęście? Ja miałem tylko level 2nd. Spakować się i czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2020 2 minutes ago, andyopole said: To i Ciebie dopadło to nieszczęście? Ja miałem tylko level 2nd. Spakować się i czekać. Moje trzecie mandatory evacuation w przeciągu ostatnich 14 lat. Szczerze mówiąc za każdym razem trochę mniej mi zależy. Chyba człowiek się troche znieczula, albo dojrzewa . Ważne aby wszyscy byli bezpieczni i najważniejsze rzeczy zabrane z domu, resztę się da odbudować. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi