kzielu Napisano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 2 hours ago, Roelka v.2 said: Wiec, drugi stimulus check to prawdopodobnie "tylko" $600? Politycy mogliby wprost powiedzieć ludziom "fuck you all" , wyszłoby na to samo. Najlepszy komentarz jaki widzialam to ze przewidywany trzeci stimulus to będzie karta podarunkowa na $25 do Starbucks. Republikanie chcieli zeby w ogole zadnego czeku nie bylo... Zreszta to wszystko to jest nic innego jak glownie dotacje dla korporacji - irytowalbym sie bardziej ale to nie jest ani z moim ani z Twoich podatkow tylko najnormalniej w swiecie drukuja pieniadze wiec spoko... Miloby tylko bylo jakby nie bylo takich ograniczen jak przy pierwszym stimulus checku bo nie dostalem nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 A czy dzieci urodzone w 2020 roku nie byly wykluczone ze stimulus? Moge sie mylic, bo moj urodzony wczesniej, ale kurcze dala bym sobie palec odciac, ze gdzies mi sie obilo o oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 A czy dzieci urodzone w 2020 roku nie byly wykluczone ze stimulus? Moge sie mylic, bo moj urodzony wczesniej, ale kurcze dala bym sobie palec odciac, ze gdzies mi sie obilo o oczy Z tego co mi powiedzieli w irs jak dzwonilam to nie. Ale nie wiem jak bedzie, zobaczymy przy rozliczeniu. Dadza to dadza, nie to nie. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Home, sweet home! Nareszcie. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 (edytowane) 5 minutes ago, Patipitts said: Z tego co mi powiedzieli w irs jak dzwonilam to nie. Ale nie wiem jak bedzie, zobaczymy przy rozliczeniu. Dadza to dadza, nie to nie. Sent from my iPhone using Tapatalk Moze pisali, ze mozna dostac jedynie w formie kredytu w rozliczeniu za 2021. Pewnie mi sie wszystko miesza z tymi stimilusami! Irs wie wiecej, wiec jak mowia ze dadza, to dadza. Edytowane 19 Grudnia 2020 przez pelasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Moze pisali, ze mozna dostac jedynie w formie kredytu w 2021. Pewnie mi sie wszystko miesza z tymi stimilusami! Irs wie wiecej, wiec jak mowia ze dadza, to dadza. Tak tak dokladnie. Bedzie osobna forma do wypelnienia przy taxach. I dadza po prostu wiekszy kredyt. W ogole ide w tym roku chyba do hr block zeby mi pomogli bo sama chyba nie ogarne taxow w tym roku, nie chce czegos spieprzyc.Andy- welcome home !Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 13 godzin temu, andyopole napisał: Home, sweet home! Nareszcie. W polowie drogi do kuchni musialem postawic krzesło. Nie wiedzialem ze mam taki wielki dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 2 hours ago, andyopole said: W polowie drogi do kuchni musialem postawic krzesło. Nie wiedzialem ze mam taki wielki dom! Jestes oslabiony -- uwazaj na siebie, Andy! Be good to yourself. Przesylam good vibes na zdrowko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 A ja w piątek zostałam zaszczepiona! Za 3 tygodnie druga runda. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2020 27 minutes ago, Jackie said: A ja w piątek zostałam zaszczepiona! Za 3 tygodnie druga runda. Nice. Nie odczuwasz zadnych skutkow ubocznych? Oczywiscie w mediach juz kilka razy widzialam newsy o ludziach chorujacych po szczepionce. Anti-vaxxers tylko czekaja na takie wiadomosci. U meza w pracy zaczeli pomalu pytac zolnierzy czy ktorys bedzie chetny do szczepienia. Troche szokujace dla mnie jest, ze wiekszosc zolnierzy z mezowej jednostki odmowilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi