Roelka v.2 Napisano 26 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 Chcialam powiedziec ze wystawilismy nasz dom na sprzedasz i za tydzien mamy pierwszy open house. Za niecale 2 tygodnie dobytek wyjezdza do Niemiec. Juz nie moge sie doczekac az stad wyjedziemy. Musze troche odpoczac od hameryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 26 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 4 hours ago, Roelka v.2 said: Chcialam powiedziec ze wystawilismy nasz dom na sprzedasz i za tydzien mamy pierwszy open house. Za niecale 2 tygodnie dobytek wyjezdza do Niemiec. Juz nie moge sie doczekac az stad wyjedziemy. Musze troche odpoczac od hameryki. Tylko nie znikaj z forum! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 4 godziny temu, Roelka v.2 napisał: Juz nie moge sie doczekac az stad wyjedziemy Fajnie! Lubie zmiany ale na mysl o przeprowadzce skora mi cierpnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 26 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 16 minutes ago, andyopole said: Fajnie! Lubie zmiany ale na mysl o przeprowadzce skora mi cierpnie. Zdecydowanie jest to baardzo duzo planowania i troche stresu. Ale bedzie warto Juz w sumie mieszkalam 6 lat w TN (z przerwa na nasz poprzedni pobyt w Niemczech) i generalnie mam nadzieje ze juz tutaj nie wrocimy. Niby jest fajnie bo koszta zycia sa dosc niskie ale mam nadzieje ze przyjdzie mi w przyszlosci mieszkac gdzies na polnocy USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 3 godziny temu, Roelka v.2 napisał: mam nadzieje ze przyjdzie mi w przyszlosci mieszkac gdzies na polnocy USA. Wisconsin or North Dakota, tam Ci się spodoba! Wszystkim życzę udanego długiego weekendu! Pochwalcie się swoimi planami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 14 minutes ago, andyopole said: Pochwalcie się swoimi planami. Ja bede zajęta organizacja bardzo popularnej Amerykanskiej rozrywki - garage sale. :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 1 godzinę temu, Roelka v.2 napisał: Ja bede zajęta organizacja bardzo popularnej Amerykanskiej rozrywki - garage sale. :p Podczas mojego krótkiego pobytu tutaj zaledwie raz kupiłem coś na garrage sale a to tylko dlatego że sąsiadka z ulicy wprowadzała się i opróżniała dom. Kupilem przedłużacz do pradu 100 ft, "dropkoc" i dwukółke, taki wózek co to jak sobie kupię worki z obornikiem to mogę z auta na backyard przewieźć. U mnie w mieście utrwalił się durnowaty zwyczaj ze garrage sales odbywaja się w piątki i soboty. To dla emerytów i bezrobotnych. Co lepsze rzeczy schodzą w piątek a na sobote zostaje barachło. Poza tym zarzeklem sie ze już dzionków nie będę gromadził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 1 hour ago, andyopole said: To dla emerytów i bezrobotnych. Co lepsze rzeczy schodzą w piątek a na sobote zostaje barachło. Dlatego ja chodze do vintage stores... nauczylam sie troche odnawiac meble, i teraz poluje na niedrogie skarby ktore sama moge podreperowac. Niestety juz mam duzo gratow, domek maly, ale jakos nie moge przestac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2023 On 5/26/2023 at 8:36 PM, andyopole said: Wszystkim życzę udanego długiego weekendu! Pochwalcie się swoimi planami. My "weekend" zaczelismy juz w piatek, bo zamkneli zlobek, a starsze dziecko w czwartek skonczylo szkole. Plan byl/jest rozstawic basen. Caly piatek zeszlo mi na ubijaniu i wyrownywaniu piachu. Potem na wierzch polozenie maty z pianki i ponowne ubijanie. Wczoraj rano rozlozylismy basen i zaczelismy napelniac, czyscic, wyrownywac itp. Dzis juz prawie pelen. Teraz jeszcze chemikalia, a potem reszta weekendu uplynie na tlumaczeniu dzieciom dlaczego nie moga jeszcze wlezc do lodowatej wody i sluchaniu ich jekow. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 My bylismy w IL na weekend. Chcielismy wziac z nami psy, wiec jechalismy autem. Wrocilismy wczoraj i w sumie po takim dlugim weekendzie potrzebuje juz zaraz nastepnego weekendu zeby sobie odpoczac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi