andyopole Napisano 19 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2016 A ja w robicie taki mam zapieprz jak jestem sama, ze az nie mialam czasu poczytac forum. Mam nadzieje, ze jutro nadrobie. Dzis dostalam znow koszulke, ale ta taka fajna. Prawie z biustem na wierzchu, ubiore w piatek, haha Poza tym.. Moj piesek ma jutro operacje. Trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo OK! W piątek macie casual day? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2016 A ja w robicie taki mam zapieprz jak jestem sama, ze az nie mialam czasu poczytac forum. Mam nadzieje, ze jutro nadrobie. Dzis dostalam znow koszulke, ale ta taka fajna. Prawie z biustem na wierzchu, ubiore w piatek, haha Poza tym.. Moj piesek ma jutro operacje. Trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo OK! Oj a co sie stało, ze operacje? Będę trzymać mocno, bo psiara jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Tak, w piatek casual Pelasia - nic sie nie stalo. Ma juz 7 miesiecy, wiec idzie na sterylizacje :< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Tak, w piatek casual Pelasia - nic sie nie stalo. Ma juz 7 miesiecy, wiec idzie na sterylizacje :< Ah to dobrze, operacja to nic, najciężej to nie pozwalać im skakać przez conajmniej tydzien po! Ha ha powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Dzieki! Jutro rano zawoze go do szpitala, a Betine zabieraja moi tescie na weekend. Tak wiec przynajmniej te 2 dni beda osobno i bedzie spokoj. Pozniej zobaczymy.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Tak, w piatek casual Pelasia - nic sie nie stalo. Ma juz 7 miesiecy, wiec idzie na sterylizacje :< To daj znać kiedy będzie "non casual day" a najlepiej jak by jakiś fotoreportaż. .. Chciałam powiedzieć, że mojemu błędnikowi ciągle wydaje się, że buja... Zostało mi to po rejsie do Sztokholmu Bo też Ci się zachciało w październiku bujać przez ten ołszyn ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Chciałam powiedzieć, że mojemu błędnikowi ciągle wydaje się, że buja... Zostało mi to po rejsie do Sztokholmu A choroby morskiej nie miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Nie miałam. Nawet mi się podobało, jak tak bujało Dziewczyny, które miały, chodziły z jakimiś plasterkami na nadgarstku i mówiły, że działają rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Nie miałam. Nawet mi się podobało, jak tak bujało Dziewczyny, które miały, chodziły z jakimiś plasterkami na nadgarstku i mówiły, że działają rewelacyjnie O ciekawe, muszę sobie o tym poczytać, może się kiedyś przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Ponoć plastry działają nawet już w trakcie, bo dziewczyny pierwszą noc bardzo odchorowały i rano na śniadanie nie zeszły. A jak zeszłyśmy na ląd już w Gdańsku, to były rześkie jak skowronki Plaster wygląda, jakby był z guziczkiem w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi