ilon Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 No widzisz jak ten czas leci, szkoda tylko ze tak nie zapiernicza jak tak sobie siedze w poczekalni u lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 6 godzin temu, pelasia napisał: Te same jak i nie lepsze ceny mozna zauważyć w styczniu. I nie ma ryzyka, ze zostanie sie podeptanym To tez prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 4 minuty temu, ilon napisał: No widzisz jak ten czas leci, szkoda tylko ze tak nie zapiernicza jak tak sobie siedze w poczekalni u lekarza Jezdzisz do przychodni do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Niee, jeszcze nie mam tyle kasiury zeby tak czesto podrozowac do Polski. W sumie przyszlam tylko na zastrzyk, ale postanowilam tez porozmawiac chwile z moim panem doktorem. Wiec czekam az mnie zawola, a ludzi tyle jakby za darmo indyki rozdawali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Gratulacje, Kaer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 15 godzin temu, Roelka napisał: A ja bede miala "przyjemnosc" doswiadczenia czarnego piatku z innej perspektywy... Z perspektywy osoby pracujacej w sklepie. A raczej dużym markecie z duuuza iloscia elektroniki. Ja tak mam od kilku lat - w każde święta Mamy maly sklepik gastronomiczy przy mallu/outletach wiec podlegamy pod ich godziny otwarcia - więc jak co roku czeka nas długi weekend. Otwieramy o 6pm w czwartek - zamykamy 10pm w piątek. Mam nadzieje że uda mi się zdrzemnąc chociaż na kilka godzin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Po ostatnich zmianach - tak znów praca, teraz mam tylko wolne niedziele i tak pewnie do końca roku. Nawet nie narzekam, wręcz jestem zadowolony Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 21 godzin temu, KaeR napisał: ... ze dostalem dzis decyzje o zatrudnieniu na stale. Jak tylko przyjdzie offer letter, wybieram sie do naszego biura, ktore zajmuje sie aplikacjami na GC, bo tego dotyczylo moje pierwsze (i jedyne) pytanie po otrzymaniu wiadomosci. Musze wyprzedzic Trumpa i jego pomysly. ;P Tak swoja droga to wygrana w DV masz w tej sytuacji jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 23 godziny temu, KaeR napisał: ... ze dostalem dzis decyzje o zatrudnieniu na stale. Jak tylko przyjdzie offer letter, wybieram sie do naszego biura, ktore zajmuje sie aplikacjami na GC, bo tego dotyczylo moje pierwsze (i jedyne) pytanie po otrzymaniu wiadomosci. Musze wyprzedzic Trumpa i jego pomysly. ;P Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 5 godzin temu, kzielu napisał: Tak swoja droga to wygrana w DV masz w tej sytuacji jak w banku Przeszlo mi to przez glowe piec minut po.:> Teraz moge przyznac, ze ten proces na GC wydaje sie bardziej skomplikowany niz samo dostanie pracy. Generalnie napychalem slodyczami z Polski przez ostatnie kilka miesiecy nasze panie z administracji pod katem procesu. Za wiele nie maja do powiedzenia, ale potrafia ulatwic/utrudnic wszystko. Dzis rozmawialem z dwoma osobami co przechodzili przez proces, zeby wiedziec co i jak. I tak konczy mi sie wiza, wiec mam argument za. 4 godziny temu, Jackie napisał: Gratki 16 godzin temu, jkb napisał: Gratulacje, Kaer Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi