oss Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 14 godzin temu, kzielu napisał: Z innej beczki - jestem w tym tygodniu w Atlancie - w zasadzie na przedmiesciach (Perimeter Center) i ruch jest tutaj kosmiczny... W niedziele wieczorem jadac z lotniska bylo bardzo gesto.. W dni powszednie jest jakas masakra... Chyba raczej mieszkac bym tu nie chcial... hehe, jak pierwszy raz zobaczyłem ruch w Atlancie to Warszawka z jej korkami, obwodnicami itp wysiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Godzinę temu, Joanna30 napisał: Opcja jest zaraz pod treścią posta Aktywna tylko przez 10 minut po napisaniu Aa, dziekuje! Myslalam, ze ta opcja jest jakos zawsze aktywna. Dlatego nie moglam znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Swego czasu była dłużej aktywna, ale co sprytniejsi edytowali swoje posty praktycznie do zera, jak już dostali odpowiedzi i wtedy taki temat wyglądał cokolwiek śmiesznie Był nawet taki jeden przypadek po ostatnim update forum. Dlatego możliwość edycji została skrócona do niezbędnego minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Tak się grzecznie zapytam, kto jeszcze wybiera sie do PL z szacownego grona po za Kaerem na okres okołoświąteczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 18 godzin temu, andyopole napisał: Podpisalem pozyczke na $9,5k ze splata po $100/month, pierwsza rata w styczniu 2018 roku. Ale to tak dla picu, ona bedzie z czasem "puszczona w niepamiec". Co do podwyzki to nie wiem jeszcze ale dostalem z ostatnia wyplata jakies $2800 bonusa (after tax) na Christmas. Finansowa kondycja firmy jest bardzo dobra w czym mam swoj skromny udzial, Moja dzialka to glownie racjonalizacja kosztow produkcji i to wcale nie kosztem obnizania zarobkow pracownikow czy "podkrecania" norm. Jak tak sie bedziesz wykazywal to Cie nigdy na emeryture nie puszcza. Trzeba uwazac... ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 1 godzinę temu, KaeR napisał: Jak tak sie bedziesz wykazywal to Cie nigdy na emeryture nie puszcza. Trzeba uwazac... ;> Jakby to powiedziec, przy moim stanie zdrowia niewiele wskazuje na to ze emerytury doczekam tak ze compania niewiele ma w tej kwestii do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 No i znow na mnie padło. Oni sie nie chcą ode mnie odczepić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Andy, jak bede kiedys w poblizu to wbijam na spozniona parapetowke! Ale poki co zajeta jestem, w robocie busy, ostatnie dni na wysylke zaleglych zamowien do CA wiec wszyscy zarobieni. Ale zeby nie bylo, skonczyl sie moj 3 miesieczny 'okres probny' i wypadlam calkiem dobrze. Dostalam nawet podwyzke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 22 minuty temu, ilon napisał: Andy, jak bede kiedys w poblizu to wbijam na spozniona parapetowke! Ale poki co zajeta jestem, w robocie busy, ostatnie dni na wysylke zaleglych zamowien do CA wiec wszyscy zarobieni. Ale zeby nie bylo, skonczyl sie moj 3 miesieczny 'okres probny' i wypadlam calkiem dobrze. Dostalam nawet podwyzke Czuj się zaproszona! Zresztą każdy forumowicz, który znajdzie się w pobliżu, również! Ilonko, jak tak dalej pójdzie nie puszczą Cię nie tylko na urlop ale i na emeryturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 U nas to nonstop ktos na urlopie, nie mowiac juz o tym ze wiekszosc wazniakow to sobie mieszka gdzies na florydzie czy gdzie indziej i przyjezdza raz na 2 tygodnie. U mnie do emerytury jeszcze bardzo bardzo daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi