andyopole Napisano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 2 godziny temu, Joanna30 napisał: Przepraszam bardzo... $4k za transport 2 kotów??? To nie lepiej było by polecieć z nimi, żeby były w kabinie? Czy tak się nie da? Eutanazja wyjdzie najtaniej,,, brr...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Co tysiak za kazdego kota? Juz taniej sobie dzieciaka zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 2 godziny temu, Joanna30 napisał: Przepraszam bardzo... $4k za transport 2 kotów??? To nie lepiej było by polecieć z nimi, żeby były w kabinie? Czy tak się nie da? 4 kotow. Nie moga leciec w kabinie, bo sa za duze zeby sie zmiescic wraz z transporterkiem pod siedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 To jeszcze masz czas je odchudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 11 minut temu, ilon napisał: To jeszcze masz czas je odchudzic Żebyś w złą godzinę nie wypowiedziała. Miałem takiego wujaszka, dziś już niezyjacego. On odchudzal swojego konia w ten sposób ze oduczal go jesc. Kon już się prawie oduczyl, zabrakło kilka dni ale się stworzeniu zdechlo,... z głodu. Ten wujek, znaczy, przyżeniony do rodziny, maz mojej cioci to w ogóle był oryginal. Buraki zbieral dwa razy w roku, jesienią tak jak wszyscy oraz w marcu, gdy puscily mrozy, rzadko kiedy zdazyl za jednym zamachem. Zniwa konczyl we wrześniu a na wymowke zony a mojej cioci ze po jesiennej wywózce obornika wypili z sąsiadami cztery litry wodki odpowiadal ze sam wypil "co najmniej liter" i to się nie liczy bo w domu się zostało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Andy, uwielbiam te Twoje anegdotki To w takim razie pozostaje ganianie kotow po mieszkaniu, jak nie mozna karmic mniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Chciałam powiedziec, że... witam się na wątku i że w poniedziałek wracam do Polski po prawie 9mcach w USA. Wylot mam z Tallahasse, łącznie 4 loty, ponad doba podróży, brr. Obawiam się najbardziej szoku termicznego, bo przez cała zimę nie widziałam śniegu, ostatnie dni w GA gdzie przebywam jest ponad 80F a na wschodzie Polski podobno burze śnieżne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 powoli robi się ciepło i nie wiem czy zobaczysz burze śnieżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 e tam zaraz burze śnieżne, trochę śniegu, mrozu i to wszystko Najlepsze jest to że od 10 lat pierwszy raz nie mam zimowych opon w aucie bo stwierdziłem na jesieni że nie będę nowych kupował na 2 tyg zimy (jak to co roku była ), a tu taka niespodziewajka. Trzyma już 2 miechy Spokojnej podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 He he he ja tez do Polski sie wybieram ale dopiero na Wielkanoc Mam nadzieje, ze Denver nie zasypie w kwietniu i uda mi sie wylecieć! Miłej podróży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi