ilon Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Internet smiga lepiej niz w bardziej zaludnionych miejscach. No ja bez neta bym nie wytrzymala. Ciezko to przyznac, ale coz, chyba wina czasu w jakim przyszlo zyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 U nas internet działa ale czasem sie zacina gorzej z łapaniem zasięgu w telefonie, musimy telefony stawiać przy oknie, działa tylko verizon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 tak z innej banki, na FB wisiał link taki, kliknalem i przeczytałem: http://www.wsensie.pl/polska/21333-bosak-gdyby-wizy-do-usa-zostaly-zniesione-to-exodus-byly-wiekszy-niz-do-wielkiej-brytanii Wystapi taki głupek w jakiejś durnowatej TV, naplecie głupot a gdy zniosa rzeczywiście wizy dla Polakow to Lomza i Podkarpacie zacznie pakowac pedzle, kielnie i gumofilce bo w TV słyszeli ze już można pracować w USA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Caly dzien dzisiaj spedzony na poszukiwaniu najlepszych warunkow kredytu hipotecznego. Mam juz dosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 11 minut temu, jkb napisał: Caly dzien dzisiaj spedzony na poszukiwaniu najlepszych warunkow kredytu hipotecznego. Mam juz dosc Może szukales "hipotetycznego"? Zmien wyszukiwarke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 2 godziny temu, Patipitts napisał: U nas internet działa ale czasem sie zacina gorzej z łapaniem zasięgu w telefonie, musimy telefony stawiać przy oknie, działa tylko verizon cala prawda o amerykańskich komorkach. Mój boss ma ATT i musial w biurze oraz w warehousie postawić wzmacniacze z antenami na dachu a i tak gdy wchodzi z podworka do srodka to traci lacznosc.. Ksiegowa, która ma jakiegoś dziwnego operatora musi wyjść na ulice żeby pogadać. Tylko ja rozwalony przy biurku rozmawiam bez kłopotu. Nie powiem jakiego mam operatora bo mi nic nie da za reklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Ja mam w Polsce tak ,że muszę trzymać telefon na oknie i broń Boże go podnosić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 45 minut temu, andyopole napisał: cala prawda o amerykańskich komorkach. Mój boss ma ATT i musial w biurze oraz w warehousie postawić wzmacniacze z antenami na dachu a i tak gdy wchodzi z podworka do srodka to traci lacznosc.. Ksiegowa, która ma jakiegoś dziwnego operatora musi wyjść na ulice żeby pogadać. Tylko ja rozwalony przy biurku rozmawiam bez kłopotu. Nie powiem jakiego mam operatora bo mi nic nie da za reklamę. Oj weź, mnie to tak wkurza w tych sieciach amerykańskich. A najgorzej jak poleciałam na weekend do Toronto w sierpniu z telefonem wlasnie att i pojęcia nie miałam ze mi nie bedzie działał w Kanadzie :/ nie mogłam sie skontaktować ani z narzeczonym ani z moja gospodyni do ktorej poleciałam, szukałam jak głupia budki telefonicznej na cwiercdolarowki w centrum Toronto. Znalazłam, świat sie nie zapadł, ale zdziwko miałam niezle. To, ze nie działają połączenia z polski do usa to wiedziałam, ale sieci komórkowe trąbią o połączeniach miedzy Kanada/Meksykiem a USA to nawet mi przez myśl nie przeszło ze taki duży koncern jak att ma poblokowane te opcje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Udanego weekendu wszystkim!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Dnia 17.02.2017 o 13:10, cee napisał: czy ktoś z tu obecnych ma problemy z zalogowaniem się na forum przez tapatalk ? Po ostatniej aktualizacji forum nie mogę się zalogować :/ No nie działa niestety, coś się sknociło, a było już dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi