jkb Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 1 minutę temu, kzielu napisał: Ta, a juz na letnich od dwoch tygodni jezdze (nie A/S - letnich max performance) - a u nas dzisiaj ~20F i snieg. Wuj by strzelil ta zime... To po co zes zmienial? Przeciez wiadomo, ze tu zima moze niespodzianki i w kwietniu sprawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oss Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 2 minuty temu, kzielu napisał: Wuj by strzelil ta zime... Dokładnie, u nas raz ciepło raz zimno, choroba mnie wzięła, mam 39 i muszę pracować, dobrze że mogę zdalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 30 minut temu, jkb napisał: To po co zes zmienial? Przeciez wiadomo, ze tu zima moze niespodzianki i w kwietniu sprawiac Bo na zimowkach (Blizzak WS80) przy +60F jezdzi sie tragicznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 To u mnie jednak lepiej, jedne opony na caly rok. A jesli spadnie snieg to Oregon jest po prostu nieczynny do czasu az sniegi splyna do morza... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 14 minut temu, andyopole napisał: To u mnie jednak lepiej, jedne opony na caly rok. A jesli spadnie snieg to Oregon jest po prostu nieczynny do czasu az sniegi splyna do morza... Przeprowadzam sie do Oregonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 2 minuty temu, ilon napisał: Przeprowadzam sie do Oregonu! Dobry pomysl. Akurat przez ulice jest dom na sprzedaz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Andy, tylko za co ja ten dom kupie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 (edytowane) Tak z ciekawości, @jkb, @kzieluskąd wy nadajecie że taka pogoda? Btw Czy ktoś z administracji zrobi coś w sprawie tapatalka? Edytowane 14 Marca 2017 przez cee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 28 minut temu, ilon napisał: Andy, tylko za co ja ten dom kupie.. Bank Ci kupi, tak jak mnie. Military nie muszą płacić down payment i zawsze dostają dobry procent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 W USA wszystkim banki kupuja domy! A Oregon bylby niezla inwestycja - stan robi sie coraz bardziej cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi