andyopole Napisano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Rozdziewiczylem kosiarke a kosiarka trawnik. Po raz pierwszy jako nowy właściciel. Posadzilem figowe drzewko, zasialem szczypiorek i wygrabiłem resztę starych liści z zakamarków. Jutro przyjdzie wiśnia i ziarenka arbuzow. Papryka co ja posialem w skrzynce dwa tygodnie temu wzeszla prawie wszystka, najwieksze maja już po dwa cm. Teraz ogolony i wykapany, leżę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 17 godzin temu, jkb napisał: My dalej ogladalismy domy. Tym razem bylo cos, co wpadlo nam w oko. Zobaczymy A nie pisales gdzies tak na oko z dwa lata temu ze kupowanie domu jest slabe a wynajmowanie to najlepsza rzecz jaka kiedykolwiek wymyslono ? Czy to nie Ty ? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 (edytowane) 9 minut temu, kzielu napisał: A nie pisales gdzies tak na oko z dwa lata temu ze kupowanie domu jest slabe a wynajmowanie to najlepsza rzecz jaka kiedykolwiek wymyslono ? Czy to nie Ty ? ;-) Jak to "u nasz na wsi" mowili, tylko inwentarz ma stale poglady... Edytowane 20 Marca 2017 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Ja w PL tak swoja droga - na 6 dni. Strasznie mnie rozczarowala Delta bo w 767 mieli lutowy repertuar - ktory obejrzalem dosc dokladnie lecac do Singapuru na poczatku lutego i autentycznie nie mialem juz czego ogladac... Osobiscie uwazam ze to jest skandal i Trump powinien cos z tym koniecznie zrobic. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 2 minuty temu, kzielu napisał: Ja w PL tak swoja droga - na 6 dni. Strasznie mnie rozczarowala Delta bo w 767 mieli lutowy repertuar - ktory obejrzalem dosc dokladnie lecac do Singapuru na poczatku lutego i autentycznie nie mialem juz czego ogladac... Osobiscie uwazam ze to jest skandal i Trump powinien cos z tym koniecznie zrobic. Zeby tylko nie zrobil tak jak w starym sowieckim kawale. Rosjanin zapewnial spodziewanego zagranicznego goscia ze ma SZESC kanalow telewizyjnych. Gdy ten przyjechal, Rosjanin demonstruje: 1 kanal - przemawia Brezniew, 2 kanal - przemowienie Brezniewa, to samo na 3, 4 i piatym. Gdy pstryknal na szosty pokazal sie redaktor i grozac paluszkiem pouczyl: "ja ci popstrykam!".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 23 minuty temu, kzielu napisał: A nie pisales gdzies tak na oko z dwa lata temu ze kupowanie domu jest slabe a wynajmowanie to najlepsza rzecz jaka kiedykolwiek wymyslono ? Czy to nie Ty ? ;-) A oczywiscie, ze ja. I zdania nie zmienilem. Nadal upieram sie, ze wynajmowanie jest 1000 razy lepsze niz kupno. Nietstety, zona jest zgloa odmiennego zdania, wiec poszlismy na "malzenski kompromis" i kupujemy dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Jak z kupnem samochodu Imo. zależy Po co komu i do czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Panie i panowie, jak samopoczucie? U mnie w robocie zas wszyscy naokolo chorzy, kaszla i smarkaja. Ja juz tez zaczynam sie zle czuc. Mysle, ze dzisiaj bedzie wieczor z Netflixem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 W Polsce szaroburo i deszczowo, wasza pogoda do nas przyleciała. Nawet mi sie z psem ostatnio nie chce wychodzić a moj narzeczony narzeka ze u niego 89F i nie wytrzymuje z goraca na dworze... ja juz przeszłam mini infekcje i przeszło, mam nadzieje ze nie wróci. Wczoraj jak wracałam z siłki słyszałam żurawie, wyczuły na pierwszy dzien wiosny wróciły z wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Zjadlabym cos slodkiego. W ogole upieklabym jakies ciasto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi