quarterback87 Napisano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Jackie, mogę dla ochłody wysłać fotkę mojego termometru, ale żebym nie dostał bana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2017 8 minut temu, Jackie napisał: U nas 32 stopnie, będzie trzymało do przyszłego poniedziałku. Na szczęście noce chłodniejsze. Miałam takie temperatury niemalże non stop w Kentucky. Ja już dziękuję. Teraz mam komfortowe 15C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2017 U mnie od niedzieli pozimnialo, w dzien tylko 20C I spadl pierwszy od czerwca deszcz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Godzinę temu, ilon napisał: @Patipitts - dowiedzialas sie cos w tej sprawie, wszystko OK? Milego wtorku kochani forumowicze. Jak wam mija dzien? Musze czekać do czwartku bo jak podjechaliśmy w zeszły czwartek to kobiety nie było w pracy a musieliśmy wracać bo mąż do pracy musiał wracać z tego co sie dowiedziałam szperając w necie to musze złożyć wniosek o korektę i zrobią mi to za darmo, tylko nowe odpisy pózniej musze złożyć. W czwartek raniutko podjade i dam znać jak wyszło. moja mama za to wróciła juz do Polski i zabrała ze sobą walizkę mojego brata który dalej jest w USA, podróżuje. I walizka nie dotarła, zgubili ja juz sie kiedyś sądziłam z Air France, trwało dwa lata, teraz zobaczymy co ona odzyska. W walizce był min garnitur brata w którym był na ślubie, jego buty, ubrania itp. Eh... a tak poza tym to w Maine była bardzo ładna pogoda, dzisiaj sie troszeczkę popsuło, chyba ma w nocy lać. Ale zapowiadają znowu upały na przyszły tydzień, ja sie cieszę bo lato było niezbyt łaskawe u nas, sporo deszczu. Zostajemy tu jeszcze jakies 3 tygodnie, potem wracamy na wieś do GA i naszego pieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amy Napisano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Patipitts gdzie mieszkasz w GA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Godzinę temu, Amy napisał: Patipitts gdzie mieszkasz w GA? W samym lewym dolnym rogu, przy granicy z AL i FL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Juz te upaly bokiem wychodza. Koniec sierpnia i 30 stopni? Mam nadzieje, ze to sie bardzo szybko skonczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Wy takie upały macie średnio co roku? Bo coraz bardziej mnie się klimat panujący w Indianie i Illinois podoba . Mam dosyć tych późnojesiennych temperatur od początku września ( w tamtym roku było fajnie bo jeszcze początek września był upalny). Niby źle znoszę upały ale już je wole od takiej nijakiej pogody. Chyba już to pisałem , ale jak dla mnie to Wy macie dwie pory roku lato i zimę .I obydwie ekstremalne. Ja w tym roku grzeje si kominkiem i centralnym bo bym zamarzł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertNYc Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 41 minut temu, Łukasz90 napisał: Wy takie upały macie średnio co roku? Bo coraz bardziej mnie się klimat panujący w Indianie i Illinois podoba . Mam dosyć tych późnojesiennych temperatur od początku września ( w tamtym roku było fajnie bo jeszcze początek września był upalny). Niby źle znoszę upały ale już je wole od takiej nijakiej pogody. Chyba już to pisałem , ale jak dla mnie to Wy macie dwie pory roku lato i zimę .I obydwie ekstremalne. Ja w tym roku grzeje si kominkiem i centralnym bo bym zamarzł. To gdzie jest już tak zimno? W PL? U nas w NYC od jutra powrót lata i pogoda typowo plażowa-ok 26-30C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 A ja zmieniajac temat od pogody chcialam powiedziec, ze... wczoraj skonczylam skladac meble w moim nowym mieszkaniu. Powiem wam, ze dosc relaksujaca robota, chociaz na sama mysl mialam nerwice. Jeszcze tylko kilka rzeczy, kilka dekoracji, troche organizacji i sprzatania i bede sie czula w stuprocentach jak w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi