andyopole Napisano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2018 8 godzin temu, jkb napisał: 25C to piekna? Wedlug czyich standardow? Oj pojechalbym do NIemiec, dawno mnie tam nie bylo Młodszych stażem forumowiczów pragnę poinformować że @jkb w poprzednim wcieleniu był Czukczą czy też Eskimosem. Dla niego komfortowa temperatura to 15 stopni, Fahrenheita rzecz jasna. Powyżej 15°C czuje się zmuszony do włączenia klimatyzacji i wrzucenia worka z lodem za koszulę. Jak przed chwilą zauważyłem, także @Roelka chętnie razem z nim zamieszka w igloo. 1 Cytuj
pelasia Napisano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) Trzeba CO odwiedzić, u nas wlasnie spadło troszkę sniegu Ale muszą sie speszyć, bo jutro moze go juz nie byc Ot wiosna w CO ! Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez pelasia Cytuj
Jackie Napisano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2018 W marcu dostałam dodatkowy czek, prawie wsio wydałam na nowe wiosenne/letnie ubrania które wiszą sobie w szafie i czekają Cały przyszły tydzień ma w końcu być bardziej wiosenny, choć w nocy wciąż będzie zimno jak diabli. Cytuj
andyopole Napisano 22 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2018 Dnia 19.04.2018 o 06:23, ilon napisał: U mojej kumpeli juz chyba od 3 miesiecy wisi notification, ze ready to schedule interview. Tak jak nie bylo wyznaczonej daty tak i dalej nie ma. @Jackie @Roelka - Super lejdis! Jakies prezenciki na rocznice byly? U mnie za jakis czas bedzie rok jak jestem singielka. W zyciu tyle na groceries nie zaoszczedzilam co teraz, jak nonstop jakies randki To jest jakiś sposób, umawianie na randkę żeby się najeść... To je "ale gryfno frela..." 1 Cytuj
jkb Napisano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2018 Dnia 4/21/2018 o 00:46, Roelka napisał: Dla mnie powyżej 25 to już jest piekło na ziemi. takim zimnolubem jestem. Moja bratnia dusza Dnia 4/21/2018 o 01:32, andyopole napisał: Młodszych stażem forumowiczów pragnę poinformować że @jkb w poprzednim wcieleniu był Czukczą czy też Eskimosem. Dla niego komfortowa temperatura to 15 stopni, Fahrenheita rzecz jasna. Powyżej 15°C czuje się zmuszony do włączenia klimatyzacji i wrzucenia worka z lodem za koszulę. Jak przed chwilą zauważyłem, także @Roelka chętnie razem z nim zamieszka w igloo. Dzisiaj kiczowata pogoda po zimie, bo jakies 65-70 F w sloncu, i mi sie zachcialo poreczy do schodow na decku majstrowac z rana. W rezultacie dzisiaj jestem dosc czerwony, i bynajmniej nie przez "picie na budowie" Szczesliwie sie mocno ochlodzilo pod wieczor, wiec dosc dluga zabawa z psem w swiezo odgrodzonym plotem yardzie byla konieczna! Swoja droga, ciekawostka - czterech gosci zza poludniowej granicy potrafi postawic 200 stop biezacych plota z trzema bramami w 5 godzin. Jestem pod wrazeniem! Teraz tylko sprinklery i mam nadzieje to juz dosc wiekszych wydatkow w tym roku... Cytuj
andyopole Napisano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2018 Ile wzięli za robotę? Też muszę plota postawić kawałek, jakieś 150 feet. Cytuj
vlade Napisano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2018 640 ft, aluminiowe ogrodzenie, 6ft wysokosci, 2 bramy, 3 furtki - 17k. Gdzies ze 4 godziny roboty, ale tubylcy z zachodniej PA i te aluminiowe to sie jak klocki sklada. Cytuj
jkb Napisano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2018 14 godzin temu, andyopole napisał: Ile wzięli za robotę? Też muszę plota postawić kawałek, jakieś 150 feet. Winyl, 6ft, tan picket/scallop, 3 bramy - $7,750. Cytuj
andyopole Napisano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2018 To jest zussamen do kupy. Ile za robotę wzieli? Koszty robocizny mnie ciekawią. Cytuj
jkb Napisano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2018 2 godziny temu, andyopole napisał: To jest zussamen do kupy. Ile za robotę wzieli? Koszty robocizny mnie ciekawią. Nie mam pojecia... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi