margherita_s Napisano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Wstyd. Jedynym plusem dzisiejszej porazki sa smiesze memy, ktorych pelno w Internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 W dodatku gosciu ktory w fabryce zorganizowal bracket w naszej grupie jest z pochodzenia kolumbijczykiem... Jak ja sie jutro tam pokaze to k***a nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 55 minut temu, kzielu napisał: W dodatku gosciu ktory w fabryce zorganizowal bracket w naszej grupie jest z pochodzenia kolumbijczykiem... Jak ja sie jutro tam pokaze to k***a nie wiem.... Sicka weź! W tej sytuacji to nawet zrozumiałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 3 godziny temu, kzielu napisał: W dodatku gosciu ktory w fabryce zorganizowal bracket w naszej grupie jest z pochodzenia kolumbijczykiem... Jak ja sie jutro tam pokaze to k***a nie wiem.... 2 godziny temu, andyopole napisał: Sicka weź! W tej sytuacji to nawet zrozumiałe... Andy madrze gada, taki mecz to trzeba przechorowac co najmniej do wtorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Nie jest źle, reprezentacja wróciła do stanu z Koreii brakowało tylko Edyty spiewajacej hymn. Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 6 godzin temu, jkb napisał: Andy madrze gada, taki mecz to trzeba przechorowac co najmniej do wtorku Cos w tym jest. Polowa moich chlopakow w PL przyslala mi e-mail "Dzisiaj pracuje z domu".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keeway Napisano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 A co wy nie wiecie .... Wiatr nie w tą stronę wiał co powinien i dlatego przegraliśmy. Do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeaz Napisano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Przynajmniej w skokach narciarskich jestesmy lepsi od Kolumbii i Senegalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 To nawet nie był mecz. To był ubój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 4 godziny temu, andyopole napisał: To nawet nie był mecz. To był ubój! Dnia 24.06.2018 o 17:30, Patipitts napisał: Emocje jak na grzybach, juz moj 12 letni brat na orliku z kolegami wzbudza większe emocje. Po 2 bramce wyszłam bo wstyd mi było oglądać. Dnia 24.06.2018 o 17:30, Patipitts napisał: Emocje jak na grzybach, juz moj 12 letni brat na orliku z kolegami wzbudza większe emocje. Po 2 bramce wyszłam bo wstyd mi było oglądać. 22 godziny temu, jkb napisał: Andy madrze gada, taki mecz to trzeba przechorowac co najmniej do wtorku 11 godzin temu, keeway napisał: A co wy nie wiecie .... Wiatr nie w tą stronę wiał co powinien i dlatego przegraliśmy. Do domu... 4 godziny temu, pepeaz napisał: Przynajmniej w skokach narciarskich jestesmy lepsi od Kolumbii i Senegalu Niestety stalo sie. Nawalka sprawil, ze po Euro zakochalismy sie ponownie w pilce noznej. Wyszlismy z du...po poprzednich trenerach. Niesamowity podskok w rankingu FIFA mowil, ze mozna walczyc swobodnie z najlepszymi. Po mistrzostwach europy kazdy pilkarz, kazdy fan pilki byl pewny, ze mundial to bedzie wlasnie tam impreza, ze bedzie ogromny szal, ze moze uda sie cos ugrac. Przed mudnialem: duzo fajnych meczy czy emocji. Dzialo sie ! Ale teraz - stalo sie. Stad te ogrmone rozczarowanie. Bo wszysyc by chcieli tak, zeby bylo fajnie jak na euro. Pilka leci do przodu. Na Euro cos ugralismy - jakos to poszlo. A teraz tym samym skladem i ta sama mysla szkoleniowa nic nie damy rady.... Mistrzostwa swiata w pilce noznej to takie najwazniejsze pilkarskie swieto, gdzie wiele osob gryzie trawe i zjada zeby. Dla jednych jest to impreza zycia, byc moze ostatnia. Tam ludzie przyjezdzaja grac. Jest to impreza niesamowicie trudna dla ekip z doswiadczeniem. Boniek madrze powiedzial pare tyg przed mistrzostwami swiata : Sukcesem bedzie wyjscie z grupy. Mial racje. Przeciez PL nie jest pilkarska potega. Na to pracuje sie latami. Potrzebne jest doswiadczenie czy ogranie z najlepszymi. PL brakuje dodakotow meczy wlasnie z tymi najlepszymi. Zagramy w eliminacjach 2 mecze z potencjalna sila druzyna + jeszcze z 1,2 ze srednio silna i koniec. Reszta to jakies druzyny typu Litwa czy Armenia. PL potrzebne jest granie tylko z teamami jak Niemcy, Anglia czy Portugalia. Ich zawsze sie balismy ? Kto pamieta pilke z lat 90 wie jak chorendalnie ciezko gralo z Anglia. Te mecze z Abglikami zawsze przyciagaly przed tv tlumy ludzi. Czemu Nie gramy z nimi towarzysko tylko z jakimis kiepasami ? Nie wiem. Ja np jak uczylem sie na egazamin to napierd...zadania ktorcy nie umialem i ktore byly ciezkie. Nie robilem tych, ktore juz umiem. Tak samo reprezentacja powinna grac z tymi co wczesniej lomot dostali.... Dodatkowo : pompowanie baonika przez dziennikarzy : ze zagramy w 1/4 z niemcami, czy co zrobic aby ominac trudny zespol w 1/8, ile mozemy wygrac w jakim meczu. Najlepszy byly te wszystkie analizy dziennikarzy sportowych. Wiele osob nieogarnialo, ze ta grupa w ktorej jestesmy jest trudna grupa. Szybki senegal, ktory mial szczescie jak cho....wygral. Zgrana technicznie kolumbia skopala PL jak sie tlyko dalo. Tyle ludzi rozczarowanych, miejscie pretensje do tuz dziennikarskich i tv, ze Was tak napompowali... Realia byly zupelnie inne. Zespol oddal troche za darmo 1 mecz z senegalem. Brak szczescia, co jest bardzo wazne zaowocowalo... Mozna byc zlym. Smieszny byl dla mnie komentator polskiej TVP. Stosunek kibicow na trybunach kolumbia do pl to jakies 5:1 albo i wiecej, ale on i tak powiedzial, ze jest wiecej kibicow z pl i ze sa oni najelpsi na swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi