Paulina_89 Napisano 17 Października 2018 Zgłoś Napisano 17 Października 2018 14 godzin temu, haneczka019 napisał: Może ty ciałem mówisz "po angielsku" i nawet o tym nie wiesz . Nie moja wina, ze ludzie po angielsku chca moje gesty interpretowac potem sie dziwia ze nie rozumieja Cytuj
ilon Napisano 18 Października 2018 Zgłoś Napisano 18 Października 2018 A to nie jest tak, ze jak ktos cie nie rozumie w twoim ojczystym jezyku to musisz mowic bardzo powoli albo sylabowac i wtedy wszyscy cie rozumieja? Cytuj
sly6 Napisano 18 Października 2018 Zgłoś Napisano 18 Października 2018 Witamy nową administrację forum Cytuj
Xarthisius Napisano 18 Października 2018 Zgłoś Napisano 18 Października 2018 17 minutes ago, sly6 said: Witamy nową administrację forum No, sypnelo adminami. Az strach sie bac 1 Cytuj
ilon Napisano 18 Października 2018 Zgłoś Napisano 18 Października 2018 Jakbym wiedziala to zamiast tego kostiumu pantery zamowilabym jakiegos mundurowego i wsadzila w avatar zeby siac postrach 2 Cytuj
jkb Napisano 18 Października 2018 Zgłoś Napisano 18 Października 2018 Godzinę temu, sly6 napisał: Witamy nową administrację forum Gratulacje dla wszystkich nowych modow Cytuj
andyopole Napisano 18 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 18 Października 2018 2 minuty temu, jkb napisał: Gratulacje dla wszystkich nowych modow 24 godziny zastanawialem sie czy podjac sie tej roboty, uwazam ze sa "godniejsi" tego stanowiska. Admin widzac moje zaangazowanie pewnie niedlugo machnie reka i odda te funkcje komus innemu. Szkoda ze nie ma juz @roelka. Ona,jak nikt, nadawalaby sie do tej roboty! Jest jeden plus, bede mogl bardziej dokuczac tej nieznosnej @ilon . 1 Cytuj
cee Napisano 18 Października 2018 Zgłoś Napisano 18 Października 2018 Za chwilę będzie więcej modów i adminów niż zwykłych stałych userow Cytuj
andyopole Napisano 18 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 18 Października 2018 Co robia wilki w ZOO gdy zabraknie pokarmu? My na szczescie nie jestesmy w klatce. Cytuj
olmeca Napisano 18 Października 2018 Zgłoś Napisano 18 Października 2018 Gratulacje funkcyjnej czerwieni, sypnęło adminami jak liśćmi z drzew na jesień Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi