andyopole Napisano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 11 godzin temu, ilon napisał: Haha, cala impreza byla przebierana, malo kto byl bez kostiumow, wiec nie bylo wielkiego szalenstwa. .... A jednak byli ludzie bez kostiumów. Świntuchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 11 godzin temu, ilon napisał: ... Ze niby ja taka duzaaaa? Andy bedzie musial sie w takim razie wstrzymac od wysylania mi smakolykow .... Aluzju poniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Ja w takim razie przybywam na ratunek... Andy nie martw sie, zacznij nadmiar wysyłać w mym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 @mola @haneczka019 piekne dynie! 17 godzin temu, rzecze1 napisał: O opcji dawania "lajków" zazwyczaj nie pamiętam, ale tu pamiętałem i lajka dałem Hahah, bardzo sie ciesze. Lajki inspirowaly mnie do stania przed lustrem ponad godzine. Jk jk 11 godzin temu, pelasia napisał: Ja w takim razie przybywam na ratunek... Andy nie martw sie, zacznij nadmiar wysyłać w mym kierunku Sorry Andy, bedziesz musial robic wiecej, coby dziewczynom tez wystarczylo. Zima idzie. Musze trzymac poziom tkanki tluszczowej na poziomie takim, zeby na ogrzewaniu zaoszczedzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 2 godziny temu, ilon napisał: @mola @haneczka019 piekne dynie! Hahah, bardzo sie ciesze. Lajki inspirowaly mnie do stania przed lustrem ponad godzine. Jk jk Sorry Andy, bedziesz musial robic wiecej, coby dziewczynom tez wystarczylo. Zima idzie. Musze trzymac poziom tkanki tluszczowej na poziomie takim, zeby na ogrzewaniu zaoszczedzic Obiecuje ze tym razem poszukam, specjalnie dla Ciebie, wyjatkowo tlustego boczku. Przymierzam sie takze do zapeklowania i uwedzenia sloniny. W kazdym razie kamienny garnek juz kupilem. Pozostaje kwestia zakupu odpowiedniej, rzeczonej sloniny, z tym jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Godzinę temu, andyopole napisał: Obiecuje ze tym razem poszukam, specjalnie dla Ciebie, wyjatkowo tlustego boczku. Przymierzam sie takze do zapeklowania i uwedzenia sloniny. W kazdym razie kamienny garnek juz kupilem. Pozostaje kwestia zakupu odpowiedniej, rzeczonej sloniny, z tym jest problem. Masz chyba jakiś backyard więc tą słoninę zacznij hodować na nim, a przecież parafrazując stare przysłowie: Andego oko, słoninę tuczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 19 minut temu, olmeca napisał: Masz chyba jakiś backyard więc tą słoninę zacznij hodować na nim, a przecież parafrazując stare przysłowie: Andego oko, słoninę tuczy Nie mam warunkow ani checi. Juz sie nahodowalem w zyciu wystarczajaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Zawsze możemy zawrzeć tajny pakt i będę Ci słonine podsyłał w paczkach z polszy. Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 26 minut temu, olmeca napisał: Zawsze możemy zawrzeć tajny pakt i będę Ci słonine podsyłał w paczkach z polszy. Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Nie wiem czy wiesz o jaka slonine w tym przypadku chodzi. Wiem ze w Polsce tez o taka nielatwo. Tutaj to juz calkiem slabo, trafilem raz w ruskim sklepie ale cena bylaaaa, 3 razy drozej niz szynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Dla siebie jak chce wędzić to też nie biorę byle czego. Jak nie mam czasu to zawsze ratuje mnie bliskość ukraińskiej granicy i wyskoczenie na weekend do Lwowa właśnie na słonine i wódkę. Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi