mcpear Napisano 23 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 iPad 32GB WiFi w targecie $80 off i jeszcze 5% zniżki za RedCard Będzie czekał na wigilię jako prezent 2 Cytuj
andyopole Napisano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 To już mój dziesiąty BF i tylko raz, dwa lata temu wyskoczyłem po południu po TV i trafiłem niezły model za dobra cena. Dziś też byłem, oddać trochę klamotow do Goodwill, chciałem też silikon kupić ale u nas na wsi tylko białe i clear. Jutro będę musiał do Salem do Home Depot się wybrać. Dziś mi się już nie chce. Dwa dni mi trwała wymiana podłogi i kibelka w lazience. Szafki z countertopem niestety nie dowiezli. Dokończę w przyszłym tygodniu. Jutro posilikonuje łazienkę i zainstaluje moldingi. Zawziąłem się i usunąłem cały silikon wokół wanny bo był położony po amerykańsku, paluchem, na dodatek chyba w grubej rękawicy. Strasznie mnie to drzaźniło! Teraz upiekę chleb bom zeżarł i za dużo porozdawał. 2 Cytuj
kzielu Napisano 23 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 23 minuty temu, pelasia napisał: No wlasnie, kto dziś na zakupy się wybrał? Co kupiliscie fajnego? Kto się przyzna? Ja nie - nie było wielkiego sensu. Kupiłem wczoraj TV w Best Buyu - on line, zanim jeszcze otworzyli sklepy, z darmową dostawa. Bicie się ludźmi w Walmarcie jak o crocsy w Lidlu to chyba tylko dla tych co lubią. (+ Kupiłem masę innych rzeczy - nóż , ammo, magazynki, inne pierdoły, cooler Yeti, Roku Ultra - wszystko on line) 2 Cytuj
mcpear Napisano 23 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2018 13 minutes ago, mcpear said: iPad 32GB WiFi w targecie $80 off i jeszcze 5% zniżki za RedCard Będzie czekał na wigilię jako prezent Zapomniałem dodać, że ... oczywiście online z dostawą do domu. Przepychanie się w tłumie to też nie dla mnie Cytuj
mola Napisano 24 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2018 1 godzinę temu, pelasia napisał: No wlasnie, kto dziś na zakupy się wybrał? Co kupiliscie fajnego? Kto się przyzna? Jestem wielką fanką jeansów z GAPa i nie mogłam przejść obojętnie obok 55% obniżki na wszystko. Ciuchy wolę jednak przymierzyć. O ile przebić się przez centrum handlowe było ciężko, to w GAPie już luzy i żadnych kolejek. 2 Cytuj
andyopole Napisano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 24 Listopada 2018 (edytowane) 5 godzin temu, Paulina_89 napisał: Nie planuje takiej inwestycji Jesli nie bede mogla kupic domu za gotowke to raczej sie na taki krok nie zdecyduje Życzę Ci abyś zarabiala tyle żeby za dom płacić gotówką. Jest to jednak niezbyt madre. Ludzie, którzy mają tyle pieniedzy dostaja dobry kredyt a swoja kasę inwestują. Edytowane 24 Listopada 2018 przez andyopole 1 1 Cytuj
vlade Napisano 24 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2018 7 godzin temu, mcpear napisał: iPad 32GB WiFi w targecie $80 off i jeszcze 5% zniżki za RedCard Będzie czekał na wigilię jako prezent Jak masz Amexa z punktami nagrodowymi, to w Amazonie mozesz jeszcze 20% od tego urwac. $278 zaplacilem za wersje ze 128GB. Cytuj
Paulina_89 Napisano 24 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2018 12 godzin temu, andyopole napisał: Życzę Ci abyś zarabiala tyle żeby za dom płacić gotówką. Jest to jednak niezbyt madre. Ludzie, którzy mają tyle pieniedzy dostaja dobry kredyt a swoja kasę inwestują. Dziekuje btw. A dom to nie inwestycja? Swoja droga zawsze mi sie marzylo na starosc prowadzic jakis guesthouse czy cos w ten desen Cytuj
Paulina_89 Napisano 24 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2018 14 godzin temu, pelasia napisał: No wlasnie, kto dziś na zakupy się wybrał? Co kupiliscie fajnego? Kto się przyzna? Ja wczoraj przesiedzialam caly dzien w pracy wiec nic. Dzis za to ide szukac jakichs tactical boots . Chyba wybiore sie do outletu under armour Cytuj
Jackie Napisano 24 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2018 Oculus Rift online w Best Buy, na BF spuścili 50 dolarów. I to by było na tyle. Miałam poszaleć online w Macy's i naładowałam sporo pierdół do koszyka, ale potem zorientowałam się że tak naprawdę to nic z tego nie potrzebuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi