pelasia Napisano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 Oj pamietam, jak kiedyś kupiłam sobie nowiutkiego laptopa i moj wspaniały pies wylał na niego gorąca herbatę, tydzien po zakupie. Juz nie pamietam czy nosem czy łapa...na dodatek gwarancji dodatkowej od wypadków tego rodzaju nie wykupiłam, bo nigdy wczsniej takie przygody mi sie nie trafiły. Tak dla informacji, laptop działa do dzisiaj, nie na 100% ale działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 3 godziny temu, mola napisał: suwakiem logarytmicznym Furore zrobisz. Kiedys dalam w prezencie dla syna, ktory byj w high school. Byl ZAFASCYNOWANY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 8 godzin temu, mola napisał: A ja chciałam powiedzieć że nic tak świątecznie nie nastraja jak dzieciątko własne, które patrząc Ci głęboko w oczy wylewa kubek z wodą na Twojego laptopa... Tak wlasnie wyobrazam sobie prawidlowo opracowana reklame kondomow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 (edytowane) 42 minuty temu, jkb napisał: Tak wlasnie wyobrazam sobie prawidlowo opracowana reklame kondomow Coś w tym jest. A jakby co, to zawsze ratuje Cię coś na kształt syndromu sztokholmskiego Edytowane 23 Grudnia 2018 przez mola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Dzizas, ku..wa, ja pie..le, gorszego szajsu nie dało się wkleić? Toż to kaleczy oczy patrząc na to ile w środku jest nasrane zbędnych rzeczy. Jakoś nie jestem osobą czującą rzekomy klimat świąt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Dzizas, ku..wa, ja pie..le, gorszego szajsu nie dało się wkleić? Toż to kaleczy oczy patrząc na to ile w środku jest nasrane zbędnych rzeczy. Jakoś nie jestem osobą czującą rzekomy klimat świąt. Dało się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 A jeśli wolisz prostrze to proszę bardzo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Te drugie są świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 50 minut temu, cee napisał: Dało się *Merry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi