mola Napisano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Ja skromniutko ale też się pochwałę. Okazało się, że drzewko koło domu to czarna morwa, owocuje jak głupia. W mini ogródeczku rosną zioła i lawenda, pod ścianą gladiole o które toczyłam bój z zającem. A w doniczce - truskawki. Jak tylko jedna nabierze odcienia chociażby zbliżonego do czerwonego, syn leci i zjada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 U mnie, na podopolskiej wsi, był odpust na św Annę czyli 26 lipca. Stare Slazaczki uważały ze jak się gladiole sadzi na geburstag Hitlera to na odpust zakwitną. W Polsce gladiole wykopuje się na zimę, taki mamy klimat. Moim truskawkom pozwalam dojrzec ale fotki nie zaczepilem bo je akurat ogolocilem. Mam jeszcze gruszki, calkiem ladnie obrodzily ale gotowe beda na wrzesień. Brzoskwinia miala sporo owoców ale opanował ja grzyb. Dzięki opryskom drzewko udalo sie chyba uratowac ale owoce niestety spadły. Oto gruszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 https://twitter.com/Crazzyintheusa/status/1137777598354862080 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 32 minuty temu, ilya_ napisał: https://twitter.com/Crazzyintheusa/status/1137777598354862080 Ja w szpitalu lepsze bójki widziałam Najlepsza była gdy pacjentowi się godziny pomyliły i przyszły go odwiedzić żona i narzeczona... w tym samym czasie (i naturalnie jedna o drugiej nie wiedziała i vice versa). Najpierw się dziewczyny - obie dość "puszyste" między sobą ponaparzały, potem zabrały się obie za faceta. A potem przybiegł ochroniarz i z tego co pamiętam też dostał solidnego kopniaka zanim wszystkich porozdzielał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 eh, na manhattanie rozbil sie helikopter pare momentow temu. pare ulic w midtown zablokowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Po meczu z Macedonia a przed dzisiejszym z Izraelem mozna sie bylo obawiac o wynik. Ale "bracia starsi" dostali niezle packi…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Piękne macie ogrody, zazdroszczę My jak zwykle (znaczy się - po raz drugi ) tylko pomidory na balkonie. I muszę się pochwalić że już 9 małych pomidorków mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Godzinę temu, Jackie napisał: Piękne macie ogrody, zazdroszczę My jak zwykle (znaczy się - po raz drugi ) tylko pomidory na balkonie. I muszę się pochwalić że już 9 małych pomidorków mamy! Trza się mufować na wieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 1 godzinę temu, Jackie napisał: Piękne macie ogrody, zazdroszczę My jak zwykle (znaczy się - po raz drugi ) tylko pomidory na balkonie. I muszę się pochwalić że już 9 małych pomidorków mamy! To nie zle jak na 10go czerwca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 15 godzin temu, katlia napisał: To nie zle jak na 10go czerwca! Dopiero w zeszłym tygodniu przestaliśmy krzaki wnosić na noc do domu! (rosną w donicach) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi