andyopole Napisano 29 Września 2019 Autor Zgłoś Napisano 29 Września 2019 Chleb już się dopieka, dobrze że się weekend kończy. Mogę teraz odpocząć. 1 Cytuj
Xarthisius Napisano 30 Września 2019 Zgłoś Napisano 30 Września 2019 Grzybow to zazdraszczam... Chodza za mna lazanki z grzybami w smietanie od paru lat... Cytuj
andyopole Napisano 30 Września 2019 Autor Zgłoś Napisano 30 Września 2019 4 minuty temu, Xarthisius napisał: Grzybow to zazdraszczam... Chodza za mna lazanki z grzybami w smietanie od paru lat... No to do lasu! Grzybów w bród wszędzie. Cytuj
Xarthisius Napisano 30 Września 2019 Zgłoś Napisano 30 Września 2019 3 minutes ago, andyopole said: No to do lasu! Grzybów w bród wszędzie. Do lasu... dobre! Szczegolnie w centralnym Illinois... Tu nie ma lasow Andy, jest tylko kukurydza i soja. Najblizszy porzadny las bez plotu i wlasciciela ze strzelba to mam chyba 4h drogi... 1 Cytuj
Jackie Napisano 30 Września 2019 Zgłoś Napisano 30 Września 2019 Tuż koło mnie jest las (forest preserve) i jeśli wierzyć nielicznym znieraczom w okolicy są tam grzyby. Ja nie zbieram bo się na grzybach nie znam Cytuj
MeganMarkle Napisano 30 Września 2019 Zgłoś Napisano 30 Września 2019 16 minutes ago, andyopole said: No to do lasu! Grzybów w bród wszędzie. Nie w Kalifornii Cytuj
andyopole Napisano 30 Września 2019 Autor Zgłoś Napisano 30 Września 2019 34 minuty temu, Xarthisius napisał: Do lasu... dobre! Szczegolnie w centralnym Illinois... Tu nie ma lasow Andy, jest tylko kukurydza i soja. Najblizszy porzadny las bez plotu i wlasciciela ze strzelba to mam chyba 4h drogi... Hehe, ponieważ robię w branży ochrony roślin to wiem o jednym grzybie atakującym uprawy kukurydzy. Cytuj
andyopole Napisano 30 Września 2019 Autor Zgłoś Napisano 30 Września 2019 25 minut temu, MeganMarkle napisał: Nie w Kalifornii Tam też są. Tylko trzeba wiedzieć gdzie jechać. Cytuj
katlia Napisano 30 Września 2019 Zgłoś Napisano 30 Września 2019 5 godzin temu, MeganMarkle napisał: Nie w Kalifornii Sa miejsca na grzyby, sa. Wygoogluj sobie, nawet nie tak daleko od Ciebie. Cytuj
MeganMarkle Napisano 30 Września 2019 Zgłoś Napisano 30 Września 2019 9 hours ago, katlia said: Sa miejsca na grzyby, sa. Wygoogluj sobie, nawet nie tak daleko od Ciebie. To nie wiedziałam. Ale ja to za grzybami nie przepadam, wiec nie szukam... aczkolwiek w tym roku pewnie jest więcej, bo już 3 razy padało we wrześniu! Ewenement. W zeszłym roku pierwszy deszcz był dopiero na Thanksgiving. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi