Gość Napisano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2017 Also: A tak w ogole, jak wam sie tak forum tak strasznie nie podoba to nie rozumiem co tu jeszcze robicie. Mozecie sie przeniesc na przyklad na http://www.visajourney.com/ Tam tez jest dzial loterii.
KaeR Napisano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2017 5 minut temu, Roelka napisał: Also: A tak w ogole, jak wam sie tak forum tak strasznie nie podoba to nie rozumiem co tu jeszcze robicie. Mozecie sie przeniesc na przyklad na http://www.visajourney.com/ Tam tez jest dzial loterii. Ja nie umiem po angielsku, wiec bym nic nie zrozumial i tak. Tutaj przynajmniej rozumiem polowe.
andyopole Napisano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2017 50 minut temu, KaeR napisał: Ja nie umiem po angielsku, wiec bym nic nie zrozumial i tak. Tutaj przynajmniej rozumiem polowe. Wlasnie w innym watku napisalem ze nie wszystkim jezyk tubylcow jest niezbedny do osiagniecia sukcesu...
cee Napisano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2017 Godzinę temu, Roelka napisał: Also: A tak w ogole, jak wam sie tak forum tak strasznie nie podoba to nie rozumiem co tu jeszcze robicie. Mozecie sie przeniesc na przyklad na http://www.visajourney.com/ Tam tez jest dzial loterii. Można to przyrownac do mojego postu odnośnie powrotu do ojczyzny skoro USA jest takie bleee, ale na ciebie fala krytyki o braku argumentów nie spadnie Co wolno wojewodzie...
Gość Napisano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2017 Godzinę temu, cee napisał: Można to przyrownac do mojego postu odnośnie powrotu do ojczyzny skoro USA jest takie bleee, ale na ciebie fala krytyki o braku argumentów nie spadnie Co wolno wojewodzie... Czy naprawde nie rozumiesz, ze nawet jakbym chciala do Polski wrocic to nie wroce bo tutaj mam meza, prace, etc? Maz swojej kariery nie przerwie, bo ja mam widzimisię. Nie bede sie rozwodzic, tylko po to zeby wracac do kato-rezimu. Poza tym, nigdzie nie pisalam, ze Polske lubie i ze tam chcialabym mieszkac. Wiec, off you go.
prem Napisano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2017 Zawsze mówie ze rude to falszywe KaeR...zmień reke bo Ci ta w ktorej trzymasz myszke(od komputera) sie za bardzo trzesie. Domyslam sie ze to skutki wieloletniego wyznawania teori ze najlepsza baba to wlasna graba NIE POZDRAWIAM ps. Jak łatwo wywołać mętlik w pustych głowach
Karuzelka Napisano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2017 Może już czas dla niektórych pozbierać zabawki i przenieść się do innej piaskownicy? Czuję się coraz bardziej zażenowana tym co czytam i pewnie to nie tylko moje odczucie...tak wiem, wiem jak mi się nie podoba mogę przestać czytać, ale strasznie nie lubię chamstwa a tym bardziej ustępować mu pola, wiec proszę z chamstwem się stąd wynieść.
szaman Napisano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2017 13 godzin temu, KaeR napisał: Moze Ci buziak ode mnie zrekompensuje punkt ujemny. Ty juz powodzenia zyczysz szamanowi w co drugim poscie. Chlopaki, moze pora na randke czy cos. Patrz Prem jaki zazdrośnik.....
dilquick Napisano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2017 Dnia 3.04.2017 o 23:26, ilya_ napisał: czuje, ze mnie wylosuja. tez tak czuje:D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.