karol0219 Napisano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 Dnia 15.04.2017 o 18:12, Roelka napisał: Czasami to mam nawet wrażenie ze jakaś zazdrość przez was przemawia, że ktoś już jest w USA a wy jeszcze nie. Ja tam zazdroszczę tym osobom, które aktualnie już są w USA. Serio. Sam chciałbym się tam dostać i robię co w mojej mocy, by móc legalnie się tam osiedlić (nielegal absolutnie nie wchodzi w grę). Tym bardziej motywuje mnie fakt, że na miejscu będę miał świetny stary, zapewnioną pracę i wszelką pomoc w załatwieniu spraw "papierkowych". W Polsce poza świetną pracą nic mnie i narzeczoną nie trzyma, ale jednak siła nabywcza pieniądza w USA (pomijając wszelkie kwestie podatkowe itp) przekonuje mnie bardziej, by zacząć żyć w tym miejscu. Tak więc raz jeszce pisze - zazdroszczę jak cholera wszystkim aktualnie przebywającym legalnie w USA, ale zazdroszczę pozytywnie i mam nadzieję, że wkrótce będę mógł postawić nogę na lądzie za oceanem PS. Wesołego Alleluja!
motorolnik Napisano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 4 godziny temu, MarcelW. napisał: Piszę. Gdyby tak było napisałbyś "ja jako Polak".
MarcelW. Napisano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 Godzinę temu, motorolnik napisał: Gdyby tak było napisałbyś "ja jako Polak". Ja jako Polak ...
MarcelW. Napisano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 Dnia 15.04.2017 o 18:12, Roelka napisał: Czasami to mam nawet wrażenie ze jakaś zazdrość przez was przemawia, że ktoś już jest w USA a wy jeszcze nie. Może stąd te wredne posty? Tak, zwłaszcza Tobie zazdrościmy Twojej przewrotnej kariery za oceanem od B2 w czerwcu 2013 po K1 pięć miesięcy później. Daj Boże wszystkim takie love story rodem z Dynastii emitowanej w Polsce pod koniec pierwszej połowy lat 90 - tych... Schodzę z Ciebie panna bo wódki razem nie piliśmy, masz ochotę pomagać tak jak do tej pory to rób to, a wycieczki ze swoimi mądrościami zachowaj dla 5 osobowego koła wzajemnej adoracji .... Mokrego Dyngusa ( taka tradycja " amerykany" , nie mająca nic wspólnego z jedzeniem indyka ) .
kzielu Napisano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 9 minut temu, MarcelW. napisał: Tak, zwłaszcza Tobie zazdrościmy Twojej przewrotnej kariery za oceanem od B2 w czerwcu 2013 po K1 pięć miesięcy później. Daj Boże wszystkim takie love story rodem z Dynastii emitowanej w Polsce pod koniec pierwszej połowy lat 90 - tych... Schodzę z Ciebie panna bo wódki razem nie piliśmy, masz ochotę pomagać tak jak do tej pory to rób to, a wycieczki ze swoimi mądrościami zachowaj dla 5 osobowego koła wzajemnej adoracji .... Mokrego Dyngusa ( taka tradycja " amerykany" , nie mająca nic wspólnego z jedzeniem indyka ) . Nie wiem czy co ktoś to już powiedział, ale wychodzisz na wyjątkowego frustrata.
MarcelW. Napisano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 Teraz, kzielu napisał: Nie wiem czy co ktoś to już powiedział, ale wychodzisz na wyjątkowego frustrata. Masz to szczęście - jesteś pierwszy.
Gość Napisano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 30 minut temu, MarcelW. napisał: Tak, zwłaszcza Tobie zazdrościmy Twojej przewrotnej kariery za oceanem od B2 w czerwcu 2013 po K1 pięć miesięcy później. Daj Boże wszystkim takie love story rodem z Dynastii emitowanej w Polsce pod koniec pierwszej połowy lat 90 - tych... Schodzę z Ciebie panna bo wódki razem nie piliśmy, masz ochotę pomagać tak jak do tej pory to rób to, a wycieczki ze swoimi mądrościami zachowaj dla 5 osobowego koła wzajemnej adoracji .... Mokrego Dyngusa ( taka tradycja " amerykany" , nie mająca nic wspólnego z jedzeniem indyka ) . Lol. Zakladasz, ze dopiero podczas pobytu na B2 poznalam swojego meza a potem na szybko sie zareczylismy? Ano tak, wedlug was jestem desperatka ktora chciala sie szybko dostac do USA. Swoja droga. Spojrzcie na siebie. Wasza banda (inaczej, wasze kolo wzajemnej adoracji) uwzielo sie na mnie i jakos nie mozecie sie odczepic. Zebym to ja jeszcze wam cos zrobila.
felipemasa Napisano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 Ludzie przestańcie nabijać niepotrzebne posty w tym temacie bo straszny śmietnik się robi... bardzo Was proszę... człowieka tu h*j szczela jak sobie pomyśli że jeszcze 2 tygonie do wyników a Wy dziennie 2 strony nabijacie o niczym konkretnym, nie związanym z wątkiem. ... może po prostu umówmy się, że do 2 maja wszyscy pościmy w postowaniu, szczególnie tak bezwartościowemu - lubię Was wszystkich, bo wiele się od Was nauczyłem przez te pół roku - tak więc koleżanki i koledzy, naprawdę nie warto ciągnąć tego cyrku... pozdrawiam wszystkich niecierpliwych, z utęsknieniem czekających na TEN dzień
KaeR Napisano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2017 Również dobrze możesz nie wchodzić do wyników... BTW też Cię lubię.
Jackie Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2017 12 godzin temu, ania1989 napisał: z jednej strony odmawia ludziom wyjazdu do usa Królowa USA?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.