Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
12 godzin temu, KaeR napisał:

Daj spokoj, ja akurat jestem w Singapurze.... I tez mam Global Entry... 

Generalnie to oni od dawna mieli taka mozliwosc i gdzies tam jest zapisane ze moga tego zarzadac (u nas firma mowi zeby dac im dostep jak sie cos takiego zdarzy), ale CBP ostatnio to jakby z lancucha spuscili... 

Napisano

czy ktos przygladal sie stronom polskich ambasad i moze potwierdzic zmiane z 48 do 12 miesiecy na reaplikacje o wize turystyczna/biznesowa/studencka (w przypadku wygasniecia waznosci) bez potrzeby rozmowy z konsulem? strony ambasady przywoluja 12 m-cy, ale chodzi mi o jakis screen shot, kiedy tam bylo 48 miesiecy. 

ktos? cos? 

Napisano
Godzinę temu, sly6 napisał:

w tym temacie jest link podany

dzieki, sly. fajne, ale potrzebne mi cos z data. sprawa dosc pilna, pomoc wizowa w dosc trudnej sytuacji zyciowej (nie imigracyjnej, tylko potrzeba odnowienia wizy natychmiast ze wzgledow osobistych---chodzi o przypadek smierci... ) prawnik probuje pomoc, ale za wszystko kazuje jak za zboze, wiec zbieram jak najwiecej info, zeby pomoc...