katlia Napisano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 No i nadal nie ma planu na zwrocenie 2,000+ dzieci do rodzin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 2 godziny temu, kzielu napisał: O tym to kazdy wie - tyle ze najpierw ustanowil taka polityke (jakiekolwiek bzdury by nie wygadywal - tak, to on razem ze swoim nazi-kumplem Millerem) a pozniej to odwolal jak sie okazalo ze moze jednak poszli troche za daleko. *uck him and everyone that voted for him. Ten dekret raczej nic nie znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 2 godziny temu, katlia napisał: No i nadal nie ma planu na zwrocenie 2,000+ dzieci do rodzin i wątpliwe, żeby się to stało. Po pierwsze zyski dla prywatnych kontraktorów, którzy prowadzą te obozy koncentracyjny (na dziecko z budżetu idzie ponad 700 dol. do kieszeni kontraktora), a po drugie te dzieci docelowo są żywym towarem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 "I really don't care, do U?", a ja myslalem ze sukienki Millerowej z wizyty w Japonii nie da sie przebic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 16 godzin temu, Xarthisius napisał: "I really don't care, do U?", a ja myslalem ze sukienki Millerowej z wizyty w Japonii nie da sie przebic Troche offtop z mojej strony, ale fajna ta kurtka, kupilabym a kurde nie umiem znalezc w internetach. Jakby ktos widzial dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 5 godzin temu, ilon napisał: Troche offtop z mojej strony, ale fajna ta kurtka, kupilabym a kurde nie umiem znalezc w internetach. Jakby ktos widzial dajcie znac Kup bez napisu, jakąś, a my Ci już machniemy sprayem odpowiedni napis . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 1 godzinę temu, haneczka019 napisał: Kup bez napisu, jakąś, a my Ci już machniemy sprayem odpowiedni napis . Jako uzdolniony manualnie zrobie szablon... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Widzisz ilon! Już masz ekipę swoich własnych, osobistych projektantów AndyWuiton i HannaSzanel . Machniemy Ci taką kurteczkę, że mucha nie siada . 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Dnia 22.06.2018 o 10:55, ilon napisał: Troche offtop z mojej strony, ale fajna ta kurtka, kupilabym a kurde nie umiem znalezc w internetach. Jakby ktos widzial dajcie znac Zara - $39 Edytowane 24 Czerwca 2018 przez agatenka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 21 minut temu, agatenka napisał: Zara - $39 No nieee! Dopisz że dwa zera. First lady is not so cheap ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi