jannapa Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 3 godziny temu, ilya_ napisał: 2 Twoje wypowiedzi... a troche rozumienie kontekstu? nie? nic z tych rzeczy? szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeaz Napisano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 http://truthfeed.com/biased-media-obama-refused-91-cuban-refugees-2-days-before-inauguration/49661/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Starbucks w odpowiedzi na dekret Trumpa o tymczasowym zakazie wjazdu do USA uchodźców oraz podróżnych z krajów będących źródłem terroryzmu ogłosił, że zamierza zatrudnić 10 000 "uchodźców". Ludzie oburzeni tym, że zamiast zatrudnić bezrobotnych Amerykanów sieć wchodzi w politykę. Warto również zauważyć, że za każdego uchodźcę otrzymają odliczenie od podatku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 38 minut temu, ilya_ napisał: Starbucks w odpowiedzi na dekret Trumpa o tymczasowym zakazie wjazdu do USA uchodźców oraz podróżnych z krajów będących źródłem terroryzmu ogłosił, że zamierza zatrudnić 10 000 "uchodźców". Ludzie oburzeni tym, że zamiast zatrudnić bezrobotnych Amerykanów sieć wchodzi w politykę. Warto również zauważyć, że za każdego uchodźcę otrzymają odliczenie od podatku. "uchodzcy" - jezeli sa w US to maja legalny status i w zaden sposob od bezrobotnego amerykanina sie nie roznia, A dyskryminowac ze wzgledu na pochodze w US nie wolno, wiec nie przejmuj sie, jak bezrobotni amerykanie beda chcieli znalezc prace w Starbucks to ja znajda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 http://www.dailymail.co.uk/news/article-4182852/Trump-s-SCOTUS-pick-founded-club-called-Fascism-Forever.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oss Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 (edytowane) Ja sie nie zgadzam z żadna forma brutalności, bez wzgledu po ktorej stronie jesteś Edytowane 2 Lutego 2017 przez pelasia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodnik Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 53 minuty temu, pelasia napisał: Ja sie nie zgadzam z żadna forma brutalności, bez wzgledu po ktorej stronie jesteś Ja też nie. Ale wygląda na to ,że wyborcy HC są innego zdania w przeciwieństwie do drugiej grupy wyborców, która nie paliła swojej ojczyzny w ramach protestu za czasów administracji Obamy. Hmmmm. Btw. Przylecialam we wt do Denver z Pl bez problemów i nie widziałam żeby komukolwiek robili jakieś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Godzinę temu, wodnik napisał: Ja też nie. Ale wygląda na to ,że wyborcy HC są innego zdania w przeciwieństwie do drugiej grupy wyborców, która nie paliła swojej ojczyzny w ramach protestu za czasów administracji Obamy. Hmmmm. Chyba pamiec zawodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi