rzecze1 Napisano 20 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2018 Dla naszych amerykanskich przyjaciol nadszedl bardzo dobry czas na kupno biletu do Polski na 2019 rok! Bardzo duzo promocji z roznych zakatkow USA, w roznorakich liniach i konfiguracjach, w granicach $500-$600... Jeszcze taniej jest do Londynu jesli ktos woli (prawdopodobnie takze do innych miast w Europie), ceny ponizej $400:
ilon Napisano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2018 Wlasnie zerknelam na loty na marzec/kwiecien z Waszyngtonu do Krakowa i serio az mnie korci, zeby bookowac ale troche terminy srednie jak dla mnie. Poobserwuje sytuacje i moze sie zdecyduje na jakis tydzien jak jeszcze beda. Jak nie to bede sie modlic, zeby na lato cos wskoczylo... Moze komus z moich okolic akurat podpasuje.
Joanna30 Napisano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2018 Dziś na fejsie mignęła mi promocja LOTu z Wawki do NYC. Na pierwszy rzut oka wyglądała całkiem nieźle, ale na drugi już było gorzej Nawet nie przeszkadzałoby mi może aż tak bardzo, że to kwiecień, gdyby nie to, że pobyt miałby być miesięczny, a na to już nie mogę sobie pozwolić
margherita_s Napisano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2018 1 godzinę temu, ilon napisał: Wlasnie zerknelam na loty na marzec/kwiecien z Waszyngtonu do Krakowa i serio az mnie korci, zeby bookowac ale troche terminy srednie jak dla mnie. Poobserwuje sytuacje i moze sie zdecyduje na jakis tydzien jak jeszcze beda. Jak nie to bede sie modlic, zeby na lato cos wskoczylo... Moze komus z moich okolic akurat podpasuje. Super ceny! My ostatnio z mezem kupilismy z Detroit do Warszawy za $545 w obie strony na koniec wrzesnia. Lecimy na slub pzyjaciol wtedy. Od razu zabookowalismy, zeby nie podskoczylo przypadkiem
ilon Napisano 5 Marca 2019 Zgłoś Napisano 5 Marca 2019 Bookowalabym ale kurde paszport w Ambasadzie... Jak ktos inny zainteresowany na trasie Waszyngton - Krakow. Duzo dostepnych dat i dni, w pazdzierniku i listopadzie.
andyopole Napisano 5 Marca 2019 Zgłoś Napisano 5 Marca 2019 A po co Ci @ilon paszport do bookowania samolota?
ilon Napisano 5 Marca 2019 Zgłoś Napisano 5 Marca 2019 1 minutę temu, andyopole napisał: A po co Ci @ilon paszport do bookowania samolota? Nie trzeba wbijac numeru? Hmmm. W sumie racja, nie trzeba chyba.
andyopole Napisano 5 Marca 2019 Zgłoś Napisano 5 Marca 2019 Raz tylko w pracy kupowalismy dla mnie sluzbowy bilet do Europy i chyba air Canada zachciala numeru, oczywiscie nie nosze paszportu do pracy. Dobrze sie stalo bo przynioslem next day ale znalezlismy o wiele tanszy bilet, tez Air Canada I juz paszportu nie chcieli.
pelasia Napisano 6 Marca 2019 Zgłoś Napisano 6 Marca 2019 18 godzin temu, ilon napisał: Bookowalabym ale kurde paszport w Ambasadzie... Jak ktos inny zainteresowany na trasie Waszyngton - Krakow. Duzo dostepnych dat i dni, w pazdzierniku i listopadzie. Ale te ceny to chyba tylko w jedna stone, czyli jesli pomnozysz to i tak ponad 2k moze wyjsć. Nawet w najtańsze dni wychodzi ponad $800.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.