Skocz do zawartości

DV-2018 Wylosowany / Nie Wylosowany

DV-2018 Wylosowany / Nie Wylosowany  

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2018 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dnia 29.06.2017 o 08:58, Jeffren napisał:

Tak, juz sobie poradziłem. Wczoraj napisałem maila, dzisiaj miałem re-open przy mojej części wniosku. Ekspresowo 

Hej a gdzie napisałeś? 

Ja zaznaczyłam przy moim wniosku na 2019, ze mam liceum z matura. Niżej jest jesli nie spełniasz wymagań edukacyjnych czy pracowałeś w zawodzie jesli tak podaj jakim. Ja niestety zaznaczyłam rownież i te sekcje :( a mysle, ze powinnam zostawić ja nietknięta. Napisałam jakiegoś emaila z formularza na stronie, ale czy to wystarczy? 

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
15 minut temu, Theyshotwaldo napisał:

Hej a gdzie napisałeś? 

Ja zaznaczyłam przy moim wniosku na 2019, ze mam liceum z matura. Niżej jest jesli nie spełniasz wymagań edukacyjnych czy pracowałeś w zawodzie jesli tak podaj jakim. Ja niestety zaznaczyłam rownież i te sekcje :( a mysle, ze powinnam zostawić ja nietknięta. Napisałam jakiegoś emaila z formularza na stronie, ale czy to wystarczy? 

Aha w ogóle ja chyba dałam sie nabrać na oszustów, bo 2019 jescZe nie ma :P cofam pytanie 

Napisano
10 minut temu, kzielu napisał:

Nic sie nie stalo. Przeczytales ten artykul (ze zrozumieniem) ?

Oczywiście ze tak!

Wiem ze kongres musi to zatwierdzi żeby weszlo w zycie. Zdaje sobie rowniez sprawe ze Kongres USA to nie sejm PL i nie rządzi nimi jak u nas jeden posel. Jednka Trump wciela w zycie swoje plany.

Patrzac obiektywnie to rozwiazanie wcale nie jest takie zle i staje sie szansa dla ludzi z odpowiednimi kwalifikacjami oraz wykształceniem jak rowniez znajomością jezyka i nie mam tu na mysli goralsko-angielskiego:)

Napisano
7 minut temu, prem napisał:

Oczywiście ze tak!

Wiem ze kongres musi to zatwierdzi żeby weszlo w zycie. Zdaje sobie rowniez sprawe ze Kongres USA to nie sejm PL i nie rządzi nimi jak u nas jeden posel. Jednka Trump wciela w zycie swoje plany.

Patrzac obiektywnie to rozwiazanie wcale nie jest takie zle i staje sie szansa dla ludzi z odpowiednimi kwalifikacjami oraz wykształceniem jak rowniez znajomością jezyka i nie mam tu na mysli goralsko-angielskiego:)

Dokladnie. Plan nie jest najgorszy natomiast szanse ze on przejdzie przez kongres sa raczej przecietne.

Napisano

Nie jestem zwolennikiem czerwonego, ale jak dla mnie w tej sprawie same dobre pomysły. Jest to na pewno lepsze niż proponowana reforma z czasów Obamy. Czy pojawila sie ta ustawa gdzies do przeczytania?

Napisano
8 minut temu, rynr napisał:

Nie jestem zwolennikiem czerwonego, ale jak dla mnie w tej sprawie same dobre pomysły. Jest to na pewno lepsze niż proponowana reforma z czasów Obamy. Czy pojawila sie ta ustawa gdzies do przeczytania?

Wygoogluj "RAISE Act." Coraz więcej gadania że jednak nie przejdzie.

Napisano
33 minuty temu, prem napisał:

Jednka Trump wciela w zycie swoje plany.

Bzdura. Probowal proponowac ta sama ustawe wczesniej w roku. Kongres byl zupelnie nie zainteresowany. Teraz probuje jeszcze raz, zeby ludzie mowili o imigracji a nie o Rosji. Z tym ze teraz kongres tez nie jest zainteresowany. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...