Xarthisius Napisano 12 Marca 2019 Zgłoś Napisano 12 Marca 2019 6 hours ago, andyopole said: To mniej wiecej to samo. Za moich czasow ludzie z Parkowej byli w Szczecinie nietykalni a wieczorem nikt obcy tam sie na trzezwo nie zapuszczal. Zapytaj rodowitego Szczecinianina. E tam normalna dzielnica... --- Urodzony i częściowo odchowany na 1 Maja. SP 11
andyopole Napisano 12 Marca 2019 Zgłoś Napisano 12 Marca 2019 Godzinę temu, Xarthisius napisał: E tam normalna dzielnica... --- Urodzony i częściowo odchowany na 1 Maja. SP 11 Eee, to dalekie przedmieście, zamieszkałe przez wielu uchodźców z Grecji. Mieszkałem na Szarotki. SP 27 na Dubois.
rzecze1 Napisano 15 Marca 2019 Zgłoś Napisano 15 Marca 2019 Dnia 11.03.2019 o 19:04, andyopole napisał: Pre Clearance jest na wszystkich lotniskach na lotach do USA. To nie jest odprawa tylko wstepna kontrola bezpieczenstwa. Jest rowniez na AMS I tam jest najbardziej porypana... No właśnie ostatnio słyszałem, ze ta niedorzeczna "odprawa" Delty w Amsterdamie przeszła w zeszłym miesiącu do lamusa. Nie udało mi się tego jeszcze potwierdzic on-line, byc moze wkrótce obczaję osobiście, tak czy inaczej, dam znac.
kzielu Napisano 16 Marca 2019 Zgłoś Napisano 16 Marca 2019 8 godzin temu, rzecze1 napisał: No właśnie ostatnio słyszałem, ze ta niedorzeczna "odprawa" Delty w Amsterdamie przeszła w zeszłym miesiącu do lamusa. Nie udało mi się tego jeszcze potwierdzic on-line, byc moze wkrótce obczaję osobiście, tak czy inaczej, dam znac. Ja za 2h będę obczajal to napiszę...
kzielu Napisano 16 Marca 2019 Zgłoś Napisano 16 Marca 2019 Wiec odprawa cały czas jest (przynajmniej na DL135 dzisiaj rano). Natomiast - można spokojnie wnosić wodę przez security I nie trzeba czegokolwiek wyciągać z toreb (kosmetyków, kompa, czegokolwiek)
bloczek2 Napisano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Napisano 16 Marca 2019 Wiec odprawa cały czas jest (przynajmniej na DL135 dzisiaj rano). Natomiast - można spokojnie wnosić wodę przez security I nie trzeba czegokolwiek wyciągać z toreb (kosmetyków, kompa, czegokolwiek) O co pytają? I na którym etapie podróży dzieje się ta akcja? Sent from my iPhone using Tapatalk
kzielu Napisano 16 Marca 2019 Zgłoś Napisano 16 Marca 2019 Poprawka - to nie takie przepytywanie jak kiedyś, sprawdzenie paszportu i pytanie skąd się przyleciało. Wszystko się dzieje przy bramce. Btw - nowiutki A359 którym jeszcze nie miałem okazji lecieć.
bloczek2 Napisano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Napisano 16 Marca 2019 Poprawka - to nie takie przepytywanie jak kiedyś, sprawdzenie paszportu i pytanie skąd się przyleciało. Wszystko się dzieje przy bramce. Btw - nowiutki A359 którym jeszcze nie miałem okazji lecieć. Super informacja! Miłego lotu życzę Sent from my iPhone using Tapatalk
bloczek2 Napisano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Napisano 16 Marca 2019 Jeszcze raz jakbym mogl poprosic o potwierdzenie.. Boarding Pass, ktory otrzymam przy odprawie online zapisze sobie w Apple Wallet, to wystarczy? Nie nadaje duzego bagazu na lotnisku, wiec co, po prostu ide do kontroli bezpieczenstwa i wszedzie macham telefonem przed oczami? A jakbym chcial, to jest mozliwosc, abym podszedl do automatu na lotnisku i no nie wiem, wydrukowal sobie klasyczny bilet? Mimo wykonanej odprawy online?
Jackie Napisano 16 Marca 2019 Zgłoś Napisano 16 Marca 2019 Ja zapisuję pass w telefonie ale zawsze mam przy sobie papierową wersję na wypadek gdyby telefon przestał współpracować. Boarding pass możesz wydrukować w domu albo na lotnisku w kiosku. Papierek naturalnie jest schowany w bagażu podręcznym, to tylko zabezpieczenie, IMO nie ma sensu biegać z papierkiem i telefonem skoro można z samym telefonem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.