Skocz do zawartości

DV-2020 Wylosowany / Nie wylosowany

gosc333

Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2020 ?  

160 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2020 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, Xarthisius napisał:

Tradycja to rzecz swieta. Zupelnie jak to, ze @ilya_, jak co roku, znowu zostanie wylosowany. Zlamales system i tylko miejsce zabierasz tym co czekaja na wize!

alez Ty doskonale pamietasz, ze co roku mnie losuja ! :D

• Odpowiedzi 533
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Hejka. Mam jeszcze pytanie od koleżanki. Ona też wzięła w listopadzie udział w losowaniu. Tyle że teraz dostała lepszą pracę, poznała kogoś i już nie jest tak zainteresowana wyjazdem. Zastanawia się co będzie jak akurat ja wylosuja a ona nie zareaguje na to. W takim sensie że nie wyśle dokumentów żadnych. Potem może mieć jakieś problemy jakby chciała odwiedzić stany turystycznie? Bo taka na wizę. 

Napisano

Udział w loterii nie jest nigdzie odnotowywany. Jeśli nie złoży aplikacji w przypadku wylogowanie Amerykański konsulat nie będzie jej pomagał ani przypominał. Turystycznie będzie jeździć tak jak dotychczas. 

Napisano

Czy to już jutro? To mój (nasz) 3 raz... To nie prawda, że jak zgłasza się do loterii ktoś, komu nie do konca zależy, to od razu wygrywa ;) gdyby tak było, już 2 rok opalałbym się w CA... :) udział w loterii to tylko moja inicjatywa, żona nie chce "ruszać tyłka z PL" i ciekawe czy w tym roku ZNOWU  będzie po JEJ myśli :D

Napisano
Godzinę temu, Radosny napisał:

żona nie chce "ruszać tyłka z PL" i ciekawe czy w tym roku ZNOWU  będzie po JEJ myśli :D

Cos te nasze kobiety nie chcą wyjeżdżać, nie maja duszy odkrywcy :wacko:

Napisano
9 godzin temu, ilya_ napisał:

-do ameryki juz nikt nie jedzi

-poczekam az ZNIESOO wizy to wtedy pojade

Z tych dwóch zawsze mam największy ubaw, a szczególnie pierwszego. Zauważam, po sieci kontaktów, ze jest wręcz odwrotnie - specjalistów coraz więcej do USA wyjeżdża.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...