Pawex1972 Napisano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2019 Dnia 23.08.2019 o 17:25, Jackie napisał: To się nazywa żerowanie na ludzkim nieszczęsciu. "Masz rację" , tanie domy po kryzysie należy zburzyć i spalić, a ziemię zaorać by nie było śladu i by nikt nie mógł kupić tego co staniało . OMG - komuno wróć. Może zaproponuj w Kongresie ustawę wprowadzającą stałe, gwarantowane i niezmienne ceny na nieruchomości i akcje. Dostaniesz Nobla.
katlia Napisano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Pawex1972 napisał: Pisałem o tym, że należy kupić tanio i drogo sprzedać. Wrecz genialne. Nigdy bym sie nie domyslila...
Pawex1972 Napisano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2019 5 minut temu, katlia napisał: Wrecz genialne. Nigdy bym sie nie domyslila... Jakoś mnie to wcale nie dziwi haha
katlia Napisano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, Pawex1972 napisał: Jakoś mnie to wcale nie dziwi haha Ktos nie rozumie sarkazmu
andyopole Napisano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2019 45 minut temu, katlia napisał: Ktos nie rozumie sarkazmu No cóż. Sa ludzie potrafiacy tylko dodawac i mnożyć. Odjąć sobie, podzielić się z innym to już raczej nie.
Pawex1972 Napisano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2019 14 minut temu, andyopole napisał: No cóż. Sa ludzie potrafiacy tylko dodawac i mnożyć. Odjąć sobie, podzielić się z innym to już raczej nie. Widzisz kolego, nie znasz mnie i jak wielu ludziom pomagam. Jak widać są osoby które oceniają innych bez poznania. By pomagać to trzeba najpierw mieć. Jak ty chcesz pomagać bez posiadania pieniędzy? Tylko dobrym słowem chcesz pomagać ? Kościół już mamy. Skieruj więc te dobre słowa do ludzi z kredytem nie do spłacenia, do ludzi bez pieniędzy na edukację i leczenie. "Słuchając tego co mówisz, słyszę kim jesteś". Jak zawsze ludzi dzielą, zazdrość i pieniądze.
andyopole Napisano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2019 Uderz w stół... Czy ja o Tobie? Każdy kto chce pomaga mniej lub więcej, nie każdy tym się musi pochwalić. Amen.
Pawex1972 Napisano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2019 17 minut temu, andyopole napisał: Uderz w stół... Czy ja o Tobie? Każdy kto chce pomaga mniej lub więcej, nie każdy tym się musi pochwalić. Amen. Ja się nie chwalę tylko bronię przed MAŁO GRZECZNYMI wpisami z waszej strony. Zostałem zaatakowany tylko dlatego, że napisałem, że oczekuję na recesje która przyjść i tak musi bo na tym poziomie rozwoju świat wykorzystał swoje możliwosci w inżynierii finansowej i korekta jest niezbędna by znowu kiedyś "rosło". Megan wywołała temat chęci zakupu nieruchomości po niższej cenie po recesji i ja uważam to za zdrowe myślenie. Życzę jej jak najlepiej bo oceniając po jej wpisach jest inteligentną kobietą o dobrym sercu, bez zazdrości i zawiści jaką kilka osób na tym forum tutaj mi okazało. Jesteś w Ameryce to zachowuj sie po amerykańsku i życz wszystkim sukcesu i nie krytykuj tego, że ktoś jest bardziej zaradny od innych. Zawiść i zazdrość powinieneś zostawić za sobą daleko w Polsce. Proponuję zakończyć trudny dla niektórych temat związany z inwestycjami i skupmy się na meritum tego forum. Amen.
neole Napisano 2 Września 2019 Zgłoś Napisano 2 Września 2019 W Alabamie za 1200$ to można wynająć 140m2 mieszkanie. Rachunki wliczone w cene poza prądem (150$-200$ w zależności od miesiąca). Tanio jest w porównaniu do innych stanów, ale to Alabama...
katlia Napisano 2 Września 2019 Zgłoś Napisano 2 Września 2019 2 godziny temu, neole napisał: ale to Alabama... Jeden z najbiedniejszych stanow w kraju. O potwornej pogodzie, rasizmie i polityce ne wspomne. No thanks.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.