Skocz do zawartości

Lot do usa a wirus

nikon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
32 minutes ago, agatenka said:

Dopiero dzisiaj znalazlam chwile zeby sie tym zajac. Przesłałam im formularz i po chwili miałam nowe bilety na 20 (dzien później) na emailu. Takze poszlo bez problemu  , obiecywali jeszcze 30% na kolejna podroz ale jakos tego kuponu znalezc nie moge ;) 

To byl bilet powrotny - przylecialam do PL w czwartek. Wylot bez problemu juz zmieniony na dzień później

Bilet kupowałam normalnie na stronie, Tak wyglądał nasz samolot po "boarding completed" , wiec raczej o miejsce sie nie martwie bo samoloty latają puste.

195BEF00-9B03-4C31-9AF1-D198F8289FFC.thumb.jpg.1c243113957baba2a9c1f5f2b2cf477b.jpg

Niezle. Moj samolot byl troche bardziej wypelniony, ale tak co drugie miejsce bylo wolne.

Mam duuuuza nadzieje, ze lot powrotny bedzie taki jak ten twoj. Bede sie mogla rozlozyc z kotem. :D

No i lotu nie odwolali, wiec zgodnie z planem jutro moge leciec. :D

• Odpowiedzi 647
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
1 hour ago, agatenka said:

Dopiero dzisiaj znalazlam chwile zeby sie tym zajac. Przesłałam im formularz i po chwili miałam nowe bilety na 20 (dzien później) na emailu. Takze poszlo bez problemu  , obiecywali jeszcze 30% na kolejna podroz ale jakos tego kuponu znalezc nie moge ;) 

https://apps.lot.com/form/promocode

Napisano
3 hours ago, agatenka said:

O widzisz! dziekuje bardzo!!!

Nie wiem ile biletów kupiłaś ale pamiętaj że dostajesz 30% zniżki od każdego biletu, nie zakupu. Mój mąż miał trochę przepychanek z LOTem z tego powodu ale okazało się to że to była pomyłka, przeprosili :) i dali nam 3 x zniżkę na 30% (kupiliśmy 3 bilety: dla mnie, męża, i syna.)

Napisano

Agatka, wlasnie mialam pisac jak lot sie udal i jak wszystko ale juz widze. A jak ogolnie procedura na lotnisku i kwarantanna teraz? Moja mama jak jej powiedzialam, ze Ty teraz lecialas do Polski to sie mnie zapytala z jakiej paki ja nie przylecialam XD 

Napisano
4 minutes ago, ilon said:

Agatka, wlasnie mialam pisac jak lot sie udal i jak wszystko ale juz widze. A jak ogolnie procedura na lotnisku i kwarantanna teraz? Moja mama jak jej powiedzialam, ze Ty teraz lecialas do Polski to sie mnie zapytala z jakiej paki ja nie przylecialam XD 

Pozwolę sobie odpowiedzieć.  Kwarantanny nie ma, procedury na lotniskach w miare normalne. Tyle ze sprawdzaja temperatury przed wejsciem na samolot.  

Teraz jest najlepszy czas na latanie bo bilety sa tanie.  :p 

Napisano
2 hours ago, Roelka v.2 said:

Teraz jest najlepszy czas na latanie bo bilety sa tanie.  :p 

Jestem tego samego zdania.

@ilon poza tym ze mala sie darla

pol lotu to wszystko bylo Ok ;) 

@Jackie Dziekuje! Wypelnilam na kazdy bilet, ale jeszcze nic nie dostalam. Wiesz moze przez ile sa wazne te kupony?  

Napisano

A tak z innej beczki, zakupujecie jakieś ubezpieczenie na pobyt w PL? Pewnie gdyby się coś złapało to nieciekawie wylądować w szpitalu i to polskim :blink:. Pytam z ciekawości, bo mnie jakoś tak coś do PL ostatnio ciągnie i siedzę i myślę...

Napisano
26 minutes ago, pelasia said:

A tak z innej beczki, zakupujecie jakieś ubezpieczenie na pobyt w PL? Pewnie gdyby się coś złapało to nieciekawie wylądować w szpitalu i to polskim :blink:. Pytam z ciekawości, bo mnie jakoś tak coś do PL ostatnio ciągnie i siedzę i myślę...

Yup. W koncu wycieczka zagraniczna jak kazda inna.

Napisano
4 hours ago, agatenka said:

Wiesz moze przez ile sa wazne te kupony?  

Wygląda na to że na 12 miesięcy. Mąż dostał maila z kuponami 31go sierpnia i są ważne do do 31 go sierpnia 2021.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...