Roelka v.2 Napisano 29 Września 2020 Zgłoś Napisano 29 Września 2020 32 minutes ago, agatenka said: Dopiero dzisiaj znalazlam chwile zeby sie tym zajac. Przesłałam im formularz i po chwili miałam nowe bilety na 20 (dzien później) na emailu. Takze poszlo bez problemu , obiecywali jeszcze 30% na kolejna podroz ale jakos tego kuponu znalezc nie moge To byl bilet powrotny - przylecialam do PL w czwartek. Wylot bez problemu juz zmieniony na dzień później Bilet kupowałam normalnie na stronie, Tak wyglądał nasz samolot po "boarding completed" , wiec raczej o miejsce sie nie martwie bo samoloty latają puste. Niezle. Moj samolot byl troche bardziej wypelniony, ale tak co drugie miejsce bylo wolne. Mam duuuuza nadzieje, ze lot powrotny bedzie taki jak ten twoj. Bede sie mogla rozlozyc z kotem. No i lotu nie odwolali, wiec zgodnie z planem jutro moge leciec.
Jackie Napisano 29 Września 2020 Zgłoś Napisano 29 Września 2020 1 hour ago, agatenka said: Dopiero dzisiaj znalazlam chwile zeby sie tym zajac. Przesłałam im formularz i po chwili miałam nowe bilety na 20 (dzien później) na emailu. Takze poszlo bez problemu , obiecywali jeszcze 30% na kolejna podroz ale jakos tego kuponu znalezc nie moge https://apps.lot.com/form/promocode
agatenka Napisano 29 Września 2020 Zgłoś Napisano 29 Września 2020 17 minutes ago, Jackie said: https://apps.lot.com/form/promocode O widzisz! dziekuje bardzo!!!
Jackie Napisano 29 Września 2020 Zgłoś Napisano 29 Września 2020 3 hours ago, agatenka said: O widzisz! dziekuje bardzo!!! Nie wiem ile biletów kupiłaś ale pamiętaj że dostajesz 30% zniżki od każdego biletu, nie zakupu. Mój mąż miał trochę przepychanek z LOTem z tego powodu ale okazało się to że to była pomyłka, przeprosili i dali nam 3 x zniżkę na 30% (kupiliśmy 3 bilety: dla mnie, męża, i syna.)
ilon Napisano 29 Września 2020 Zgłoś Napisano 29 Września 2020 Agatka, wlasnie mialam pisac jak lot sie udal i jak wszystko ale juz widze. A jak ogolnie procedura na lotnisku i kwarantanna teraz? Moja mama jak jej powiedzialam, ze Ty teraz lecialas do Polski to sie mnie zapytala z jakiej paki ja nie przylecialam XD
Roelka v.2 Napisano 29 Września 2020 Zgłoś Napisano 29 Września 2020 4 minutes ago, ilon said: Agatka, wlasnie mialam pisac jak lot sie udal i jak wszystko ale juz widze. A jak ogolnie procedura na lotnisku i kwarantanna teraz? Moja mama jak jej powiedzialam, ze Ty teraz lecialas do Polski to sie mnie zapytala z jakiej paki ja nie przylecialam XD Pozwolę sobie odpowiedzieć. Kwarantanny nie ma, procedury na lotniskach w miare normalne. Tyle ze sprawdzaja temperatury przed wejsciem na samolot. Teraz jest najlepszy czas na latanie bo bilety sa tanie. :p
agatenka Napisano 29 Września 2020 Zgłoś Napisano 29 Września 2020 2 hours ago, Roelka v.2 said: Teraz jest najlepszy czas na latanie bo bilety sa tanie. :p Jestem tego samego zdania. @ilon poza tym ze mala sie darla pol lotu to wszystko bylo Ok @Jackie Dziekuje! Wypelnilam na kazdy bilet, ale jeszcze nic nie dostalam. Wiesz moze przez ile sa wazne te kupony?
pelasia Napisano 29 Września 2020 Zgłoś Napisano 29 Września 2020 A tak z innej beczki, zakupujecie jakieś ubezpieczenie na pobyt w PL? Pewnie gdyby się coś złapało to nieciekawie wylądować w szpitalu i to polskim . Pytam z ciekawości, bo mnie jakoś tak coś do PL ostatnio ciągnie i siedzę i myślę...
Xarthisius Napisano 29 Września 2020 Zgłoś Napisano 29 Września 2020 26 minutes ago, pelasia said: A tak z innej beczki, zakupujecie jakieś ubezpieczenie na pobyt w PL? Pewnie gdyby się coś złapało to nieciekawie wylądować w szpitalu i to polskim . Pytam z ciekawości, bo mnie jakoś tak coś do PL ostatnio ciągnie i siedzę i myślę... Yup. W koncu wycieczka zagraniczna jak kazda inna.
Jackie Napisano 29 Września 2020 Zgłoś Napisano 29 Września 2020 4 hours ago, agatenka said: Wiesz moze przez ile sa wazne te kupony? Wygląda na to że na 12 miesięcy. Mąż dostał maila z kuponami 31go sierpnia i są ważne do do 31 go sierpnia 2021.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.