Krzysztof_ Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2020 ja do kwadratu 51mmx51mm przycialem on line w Canva
szaman Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2020 W dniu 30.10.2020 o 14:04, andyopole napisał: Literki i cyfry bez space. Dzieki
haneczka019 Napisano 1 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2020 1 godzinę temu, Pete napisał: Póbowałem wysłać zgłoszenie przez Operę i Firefoxa, formularz wypełniam w 3 minuty na pierwszej stronie i jak klikam Continue, to zamiast przenieść mnie na drugą stronę, to: Miał ktoś podobny problem? A próbowałeś przez IE?
Arczevski Napisano 2 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2020 W dniu 31.10.2020 o 21:09, haneczka019 napisał: Ten program działa tylko z przeglądarką IE. Poza tym, nie jest konieczne użycie go, żeby wysłać zgłoszenie. Działa też na innych. Ja wysyłałem przez firefoxa i normalnie skorzystałem z niego.
Pawex1972 Napisano 2 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2020 7 godzin temu, Arczevski napisał: Działa też na innych. Ja wysyłałem przez firefoxa i normalnie skorzystałem z niego. Po 10 próbach wysłałem z Opery. Drugie podejście do loterii.... pierwsze wylosowanie podeptał Trump, przy drugim podejściu nie nastawiam się już optymistycznie.
haneczka019 Napisano 2 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2020 Działa też na innych. Ja wysyłałem przez firefoxa i normalnie skorzystałem z niego.A widzisz, to ciekawe, według informacji na stronie, wymagane jest użycie IE do Photo Tool. Sprawdzałam na inny przeglądarkach i nie działało. Ale ważne, że kolega powyżej skorzystał bez problemu z IE .
Arczevski Napisano 3 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2020 10 godzin temu, haneczka019 napisał: A widzisz, to ciekawe, według informacji na stronie, wymagane jest użycie IE do Photo Tool. Sprawdzałam na inny przeglądarkach i nie działało. Ale ważne, że kolega powyżej skorzystał bez problemu z IE . Cały czas miałem z tyłu głowy żeby przez IE sobie wysyłać albo Edge. Ale tyle czasu mi zeszło ze zrobieniem zdjęcia z którego byłbym zadowolony, że później z rozpędu poszło przez firefoxa
Robert1992 Napisano 3 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2020 Zgłoszenie wysłane z chrome wyskoczył błąd dopiero z opery poszło
joC Napisano 3 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2020 Cześć, mam pytanie. Może banalne, ale się zastanawiam. Chcę wziąć udział w tej loterii. Trzeba tam wpisać nr paszportu i datę jego ważności. Mój kończy się w styczniu 2021. - czy mogę wziąć udział i potem (w razie tego wielkiego szczęścia i wylosowania) zmienić numer paszportu? Czy ktoś tak miał?
Xarthisius Napisano 3 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2020 24 minutes ago, joC said: Cześć, mam pytanie. Może banalne, ale się zastanawiam. Chcę wziąć udział w tej loterii. Trzeba tam wpisać nr paszportu i datę jego ważności. Mój kończy się w styczniu 2021. - czy mogę wziąć udział i potem (w razie tego wielkiego szczęścia i wylosowania) zmienić numer paszportu? Czy ktoś tak miał? Tak, mozesz. Paszport ma byc wazny w dniu, w ktorym sie zglaszasz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.