Skocz do zawartości

DV-2022 ???

rafal723 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
1 godzinę temu, Pete napisał:

Póbowałem wysłać zgłoszenie przez Operę i Firefoxa, formularz wypełniam w 3 minuty na pierwszej stronie i jak klikam Continue, to zamiast przenieść mnie na drugą stronę, to:

Miał ktoś podobny problem?

A próbowałeś przez IE?

Napisano
W dniu 31.10.2020 o 21:09, haneczka019 napisał:

Ten program działa tylko z przeglądarką IE. Poza tym, nie jest konieczne użycie go, żeby wysłać zgłoszenie.

Działa też na innych. Ja wysyłałem przez firefoxa i normalnie skorzystałem z niego.

Napisano
7 godzin temu, Arczevski napisał:

Działa też na innych. Ja wysyłałem przez firefoxa i normalnie skorzystałem z niego.

Po 10 próbach wysłałem z Opery. Drugie podejście do loterii.... pierwsze wylosowanie podeptał Trump, przy drugim podejściu nie nastawiam się już optymistycznie. 

Napisano

A widzisz, to ciekawe, według informacji na stronie, wymagane jest użycie IE do Photo Tool. Sprawdzałam na inny przeglądarkach i nie działało. Ale ważne, że kolega powyżej skorzystał bez problemu z IE .

dad8bf7686aaff01b6fd964e10367140.jpg
Napisano
10 godzin temu, haneczka019 napisał:

A widzisz, to ciekawe, według informacji na stronie, wymagane jest użycie IE do Photo Tool. Sprawdzałam na inny przeglądarkach i nie działało. Ale ważne, że kolega powyżej skorzystał bez problemu z IE emoji6.png.

Cały czas miałem z tyłu głowy żeby przez IE sobie wysyłać albo Edge. Ale tyle czasu mi zeszło ze zrobieniem zdjęcia z którego byłbym zadowolony, że później z rozpędu poszło przez firefoxa :D

Napisano

Cześć, 

mam pytanie. Może banalne, ale się zastanawiam. Chcę wziąć udział w tej loterii. Trzeba tam wpisać nr paszportu i datę jego ważności. Mój kończy się w styczniu 2021. - czy mogę wziąć udział i potem (w razie tego wielkiego szczęścia i wylosowania) zmienić numer paszportu? Czy ktoś tak miał?

Napisano
24 minutes ago, joC said:

Cześć, 

mam pytanie. Może banalne, ale się zastanawiam. Chcę wziąć udział w tej loterii. Trzeba tam wpisać nr paszportu i datę jego ważności. Mój kończy się w styczniu 2021. - czy mogę wziąć udział i potem (w razie tego wielkiego szczęścia i wylosowania) zmienić numer paszportu? Czy ktoś tak miał?

Tak, mozesz. Paszport ma byc wazny w dniu, w ktorym sie zglaszasz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...