andyopole Napisano 14 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2023 2 godziny temu, everden napisał: Free materialy ze strony USCIS w zupelnosci wystarcza by zdac. Tak jak przedkładam papierowa książkę nad e-booka tak lepiej mi szło na papierowych kartach niż na appkach. Tablet służył mi do sprawdzania ile już umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2023 Śpieszę donieść, że dzisiaj zostałam undocumented citizen. Zabrali mi zieloną kartę, przysięgłam co miałam przysiąc, uścisk dłoni sędziego, wręczony certyfikat... Już się ustawiłam w kolejce do rejestracji wyborców, odświeżenia SSN i darmowego ciasteczka, gdy wtem... kazali oddawać certyfikaty, gdyż wydrukowali je z literówką w nazwie miejscowości, gdzie ceremonia się odbyła. I z tego wszystkiego nie mam nawet darmowego ciasteczka. 2 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2023 Gratulacje! Być citizenem to nie jest prosta rzecz. Trzeba miec na to papiery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2023 @mola gratulacje Ty tutaj chcesz konczyc przygody z USCIS a oni ci jeszcze jakies literowki rzucaja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2023 Dobrze, ze sie zorientowali w ten sam dzien! Congrats @mola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2023 Poprawny (oby!) certyfikat dostanę pocztą w przeciągu niby dwóch tygodni Zobaczymy jak będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2023 Dobrze że nie miałaś podróży międzynarodowej zaplanowanej bo bez certyfikatu to paszportu nawet w trybie "Urgent" nie dostaniesz. Gratki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2023 4 hours ago, mola said: Śpieszę donieść, że dzisiaj zostałam undocumented citizen. Przynajmniej masz fajna historyjke. Gratuluje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2023 13 minut temu, katlia napisał: Przynajmniej masz fajna historyjke. Gratuluje. Bedzie co wnukom opowiadac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 2 godziny temu, mcpear napisał: Dobrze że nie miałaś podróży międzynarodowej zaplanowanej bo bez certyfikatu to paszportu nawet w trybie "Urgent" nie dostaniesz. Gratki. Ja nie mam, ale nie wiem jak reszta ze 112 osób, które dostały certyfikaty z tym samym błędem. Niektórzy w ogóle wyszli z błędnymi, bo literówka wyszła przypadkiem, ktoś zwrócił uwagę i zapytał czy to na pewno tak ma być. Wtedy dopiero zaczęli zbierać od ludzi którzy jeszcze czekali w kolejkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi