danielwro Napisano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2021 kilka dni temu dodałem we wniosku derivative applicant / spouse i jest ciagle "sent", a gdzies mi tam chyba mignęło że to do 20 minut zajmuje... czekać?
Xarthisius Napisano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2021 7 hours ago, danielwro said: kilka dni temu dodałem we wniosku derivative applicant / spouse i jest ciagle "sent", a gdzies mi tam chyba mignęło że to do 20 minut zajmuje... czekać? Daj im troche czasu. Sredni czas oczekiwania na odpowiedz przez maila to teraz 2 tygodnie. Przyklepanie zmian w DS-260 pewnie podobnie...
Damianq Napisano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2021 Ja wczoraj dodawałem syna i komunikat był żeby sprawdzić za 60 min. ale było już późno i nie czekałem. Sprawdzę potem czy jest ok to dam znać
Damianq Napisano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2021 3 godziny temu, Damianq napisał: Ja wczoraj dodawałem syna i komunikat był żeby sprawdzić za 60 min. ale było już późno i nie czekałem. Sprawdzę potem czy jest ok to dam znać Nie moge znaleść funkcji edytowania posta więc cytuje. Sprawdziłem teraz i u mnie też jest "UNDER REVIEW" i "SENT" wiec pozostaje chyba czekać.
andyopole Napisano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2021 57 minut temu, Damianq napisał: Nie moge znaleść funkcji edytowania posta więc cytuje. Sprawdziłem teraz i u mnie też jest "UNDER REVIEW" i "SENT" wiec pozostaje chyba czekać. W prawym górnym rogu jest trzykropek. Tam kliknij i znajdziesz opcję edycji. Można edytować w ciągu godziny.
Damianq Napisano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2021 W dniu 7.06.2021 o 08:20, danielwro napisał: kilka dni temu dodałem we wniosku derivative applicant / spouse i jest ciagle "sent", a gdzies mi tam chyba mignęło że to do 20 minut zajmuje... czekać? Ruszyło coś u Ciebie? U mnie nadal „sent”
danielwro Napisano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2021 Godzinę temu, Damianq napisał: Ruszyło coś u Ciebie? U mnie nadal „sent” tydzien minal i tez ciagle nic.. ale mam rownolegle jeszcze wiekszy problem.. jakis armagedon obecnie panuje w PL z paszportami, nie mozna dodzwonic sie do zadnego biura paszportowego, numerki dopiero na koniec lipca (plus jeszcze wyrobienie).
Damianq Napisano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2021 14 godzin temu, danielwro napisał: tydzien minal i tez ciagle nic.. ale mam rownolegle jeszcze wiekszy problem.. jakis armagedon obecnie panuje w PL z paszportami, nie mozna dodzwonic sie do zadnego biura paszportowego, numerki dopiero na koniec lipca (plus jeszcze wyrobienie). O masz, ja moim chłopakom wniosek złożyłem w poniedziałek a w piątek już miałem paszporty.
magsasi Napisano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2021 Mój mąż dodał mnie do wniosku i również widnieje jako sent. Ktoś przewiduje, kiedy będzie można uzupełnić moją cześć?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
danielwro Napisano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2021 jeśli to jest procesowane tak samo jak odblokowanie formularza, to wiem że już są ludzie czekający na to miesiąc i zero reakcji. mam tez nadzieje, ze te akceptację nowego applicanta robią bez analizy pozostałych, do tej pory wypelnionych, bo sobie tam chwilowo jakieś bzdurki powpisywałem na potrzeby poznania całego wniosku...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.