olmeca Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2018 Ślepnąc od świateł (HBO) ale nie wiem czy to jest dostępne wszędzie czy tylko na Polskę
cee Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2018 Polecam również. Tak jak na amerykańskim Netflix nie ma polskich seriali tak pewnie z HBO ale głowy nie daję
erudyslaw Napisano 22 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2018 Dnia 13.11.2018 o 08:13, karen!na napisał: A co myślicie o drugiej części Fantastycznych Zwierząt? Chcecie to obejrzeć? Pierwsza była całkiem spoko. To myślę że warto zobaczyć drugą chociaż jeszcze w kinie nie byłem
ilya_ Napisano 29 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2018 polecam "Stink !" - jest na Netflixie. Opowiesc o chemikaliach w roznych produktach np perfumy i wplywie na zdrowie. https://www.youtube.com/watch?v=8nhcKn4_xLk
Paulina_89 Napisano 29 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2018 13 godzin temu, ilya_ napisał: polecam "Stink !" - jest na Netflixie. Opowiesc o chemikaliach w roznych produktach np perfumy i wplywie na zdrowie. https://www.youtube.com/watch?v=8nhcKn4_xLk Tyle tych dokumentow w sieci, artykulow, youtuberzy tez o tym czesto wspominaja, a jak komus mowie, zeby mi nie kupowal perfum, kosmetykow itp. i wyjasniam dlaczego wole sobie mieszac olejki eteryczne z olejem kokosowym i stosowac to jako swoj zapach, to ludzie na mnie patrza jakbym co najmniej z ksiezyca spadla... bo przeciez dopuszczone do uzytku wiec musi byc bezpieczne, nie?
andyopole Napisano 29 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2018 56 minut temu, Paulina_89 napisał: Tyle tych dokumentow w sieci, artykulow, youtuberzy tez o tym czesto wspominaja, a jak komus mowie, zeby mi nie kupowal perfum, kosmetykow itp. i wyjasniam dlaczego wole sobie mieszac olejki eteryczne z olejem kokosowym i stosowac to jako swoj zapach, to ludzie na mnie patrza jakbym co najmniej z ksiezyca spadla... bo przeciez dopuszczone do uzytku wiec musi byc bezpieczne, nie? A gdy na soli jest napisane ze "gluten free" to mozna solic bez ograniczen….
Paulina_89 Napisano 29 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2018 4 minuty temu, andyopole napisał: A gdy na soli jest napisane ze "gluten free" to mozna solic bez ograniczen…. Haha mam znajoma z Puerto Rico ktora szukala w sklepie orzeszkow ziemnych bez glutenu... powiedzialysmy jej z moja znajoma, ze orzeszki sa naturalnie bez glutenu, ale ona nie dala sobie wytlumaczyc, bo przeciez w innym sklepie kupowala i na opakowaniu bylo napisane “gluten free” wiec odlozyla paczke z orzechami spowrotem na polke i poszla dalej szukac. a znajoma mojego meza z pracy poczestowala go ciasteczkami mowiac “They are good for you. They are gluten free”
margherita_s Napisano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2018 Ostatnio wciągnelam się (tak bardzo, że juz skonczylam oba sezony) w "Handmaids Tale". Bardzo, bardzo polecam!!!
rzecze1 Napisano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2018 Dnia 2.12.2018 o 20:48, cee napisał: "1983" - ktoś już po? Tak. Rozkręca się baardzo powoli, ale pózniej jest lepiej i jest generalnie warty obejrzenia. Pewnie będzie drugi sezon bo skończyło się tak nijak trochę chyba?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.