madzia.p Napisano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2019 Mnie wciągnął Sherlock, obejrzałam wszystkie sezony, tylko... Potem już był trochę za bardzo przekombinowany.
cee Napisano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2019 Jeżeli nie widziałeś jeszcze polecam sprawę OJ Simpson idzie na prawdę wiele dowiedzieć o procesie . Dopiero teraz, ale polecam!
margherita_s Napisano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2019 Od kilku tygodni oglądam "Jane The Virgin". Taka współczesna telenowela, ale zabawna i lekka, jak ktoś ma ochotę na jakiś odprężający serial, przy ktorego oglsdsniuy nie trzeba za dużo myśleć, to polecam
margherita_s Napisano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2019 Od kilku tygodni oglądam "Jane The Virgin". Taka współczesna telenowela, ale zabawna i lekka, jak ktoś ma ochotę na jakiś odprężający serial, przy ktorego ogladaniu nie trzeba za dużo myśleć, to polecam
Jackie Napisano 10 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2019 What We Do in the Shadows. Film IMO lepszy niz serial, ale serial tak czy owak smieszny
ilon Napisano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2019 Ja ostatnio obejrzalam w jeden weekend 'You' na Netflixie. Mega!
Jackie Napisano 14 Maja 2019 Autor Zgłoś Napisano 14 Maja 2019 Ostatni odcinek GOT już za parę dni! Kto poza mną kibicuje Sansie? Ja już od momentu Battle of the Bastards czułam że Sansa już umie grać i być może zwycięży
kzielu Napisano 14 Maja 2019 Zgłoś Napisano 14 Maja 2019 6 minut temu, Jackie napisał: Ostatni odcinek GOT już za parę dni! Kto poza mną kibicuje Sansie? Ja już od momentu Battle of the Bastards czułam że Sansa już umie grać i być może zwycięży Ja ostatnio zaczalem pierwszy sezon... I widzac spoilery z 8-mego, nie mam pojecia jak to mozliwe ze tyle z nich wciaz zyje w 8-mym sezonie...
barnclose Napisano 14 Maja 2019 Zgłoś Napisano 14 Maja 2019 Ja polecam: Breaking Bad Fargo Most nad Sundem Billions Narcos Peaky Blinders
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.