rzecze1 Napisano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2020 36 minut temu, andyopole napisał: Oglądam Romana od dawna. Rzadko spotykany entuzjasta Polski. No ja dopiero dzis przypadkiem wpadlem... ale tez jakos nigdy wczesniej blogerow nie ogladalem. Jego relacje z Naddniestrza sa swietne... Wlasnie skonczylem "Polska finansuje Naddniestrze" i wiedzac przeciez co nie co o historii wiele rzeczy mnie zaskoczylo. Well done. A ten z Nebraski to tez nie wiem jeszcze co on tam robi. Wciagajacy blog.
andyopole Napisano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2020 Z jednego z jego filmów dowiesz się ze wlasnie w Naddniestrzu jest słynny Hreptiów.
Joanna30 Napisano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2020 6 godzin temu, kzielu napisał: Ja zaczalem "Outlander" (serial wyprodukowany przez Starz, 3 sezony sa na Netflixie). Jest szansa ze nie skonczy sie na 2 odcinkach ktore obejrzalem.... (Szkocja, 18 wiek) Koleżanka mi go bardzo zachwalała Ja zaczęłam oglądać Designated Survivor. Wciągnął mnie Ale od razu wyłapałam jedną nieścisłość - bez spojlerów! - w jednej z pierwszych scen umieścili Pomnik Waszyngtona tuż przy Kapitolu, a on jednak z tej perspektywy inaczej wygląda
Jackie Napisano 8 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2020 Dla fanów Alexa Garlanda (Ex Machina, Annihilation), dla zainteresowanych problemami wynikającymi z szybkim rozwijaniem się technologii, i generalnie dla fanów sci-fi: na Hulu obecnie leci "Devs", polecam!
rzecze1 Napisano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2020 Moze ktos juz wspominal... "Ozark" na Netflixie. Zbieralem sie do niego dlugo bo preview mnie nie zachecal, ale sezon 1 okazal sie swietny, obejrzalem w jedna noc. Akcja dzieje sie w Missouri. Z powodu tego, ze angielskiego w praktyce uczylem sie na amerykanskim Poludniu i do tej pory mam silny sentyment do ich akcentu i w jakims sensie kultury, to moze mam bias, ale wydaje mi sie, ze serial jest dobry, i zachecam do zobaczenia pierwszych paru odcinków.
rzecze1 Napisano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2020 "The Crown". Bardzo przystepnie dla mas i hollywodzko podana historia Wielkiej Brytanii lat 50-tych i 60-tych (licze, ze w przyszlosci beda kolejne sezony!). Na marginesie - lektura obowiazkowa dla tych z grupy - "kiedys bylo lepiej"
Joanna30 Napisano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2020 Godzinę temu, rzecze1 napisał: "The Crown". Bardzo przystepnie dla mas i hollywodzko podana historia Wielkiej Brytanii lat 50-tych i 60-tych (licze, ze w przyszlosci beda kolejne sezony!). Będą, będą kolejne W 4. zagra jeszcze ta sama obsada, a na dwa kolejne znów będzie zmiana Elżbietę już wybrali Małgorzata w dwóch pierwszych była tak podobna do oryginału, że aż nie mogłam się na nią napatrzeć
rzecze1 Napisano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2020 Teraz, Joanna30 napisał: Będą, będą kolejne W 4. zagra jeszcze ta sama obsada, a na dwa kolejne znów będzie zmiana Elżbietę już wybrali Małgorzata w dwóch pierwszych była tak podobna do oryginału, że aż nie mogłam się na nią napatrzeć No mi trudno było się przyzwyczaic do trzeciego sezonu... Cast pierwszych dwóch był świetny, i człowiek się przyzwyczaja. Oprócz Małgorzaty, takze Filip wyglądał jak syn rzeczywistego księcia Walii. No i rola Churchill'a tez zagrana świetnie.
Joanna30 Napisano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2020 11 godzin temu, rzecze1 napisał: No i rola Churchill'a tez zagrana świetnie. Dostał za to nagrodę Emmy i był nominowany do Złotych Globów
Jackie Napisano 21 Maja 2020 Autor Zgłoś Napisano 21 Maja 2020 Dla tu użytkowników Netflixa - mam coś dla was https://priceless-franklin-e43088.netlify.app/category/action-&-adventure NARESZCIE!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.