Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1 godzinę temu, ilon napisał:

Ja tak samo. Spalam caly czas, jak dolecialam do Polski juz bylam wyspana :D

ja natomiast nie potrafie spac w zadnym pojeździe jeśli nie znam jego "kierowcy". Udają mi się tylko krótkie drzemki, takie "dwa razy po 15 kilometrow".

Napisano

To bylo na lotnisku, potem w samolocie i tak spalam, mimo ze nie znalam pilota. Ja mam ledwo 165cm wiec akurat fajnie i wygodnie sie mieszcze w fotelach :D 

• Upvote 1
Napisano

Ja tez juz niedlugo bede leciec... nie moge sie doczekac! Co do lotu nie mamy za wielkiego wyboru. wszystko organizuje wojsko. W ogole, ta przeprowadzka to jakis logistyczny koszmar. Jedyne plusy to nie musimy sie martwic o szukanie lotu i jeszcze wojsko nam pakuje caly dobytek. Zakazali nam cokolwiek pakowac. :P

Napisano
5 godzin temu, andyopole napisał:

ja natomiast nie potrafie spac w zadnym pojeździe jeśli nie znam jego "kierowcy". Udają mi się tylko krótkie drzemki, takie "dwa razy po 15 kilometrow".

Ja od małego cierpię na jedną przypadłość , śpię bardzo płytko , nerwów i nie zasnę w dzień .Jest od tego jeden wyjątek...pojazdy a zwłaszcza samochody (autokary itd.) zasypiam praktycznie od razu. Już jako niemowlak wsadzano mnie do samochodu i od razu zasypiałem. Tylko raz jadąc praktycznie non stop 72h nabawiłem się choroby lokomocyjnej ale teraz wszystko wróciło do normy.

Jak zrobiłem prawo jazdy to ja i moja rodzina strasznie bali się czy nie będę zasypiał za kierownicą ale nie do tej pory to dla mnie ogromny stres , ale jakbym doszedł do sprawności to kto wie....

ilon    pochwal się nowym autem :D

Napisano

Aaa Pelasia, myslalam ze moj post  przeknal niezauwazony, a w pozniejszym czasie bede miala wymowke jakby ktos pytal, hehe. Mam troche zdjec, glownie selfie oczywiscie z moja nowa miloscia w tle, wrzuce tu albo w avatarze :))

Napisano
1 minutę temu, ilon napisał:

Aaa Pelasia, myslalam ze moj post  przeknal niezauwazony, a w pozniejszym czasie bede miala wymowke jakby ktos pytal, hehe. Mam troche zdjec, glownie selfie oczywiscie z moja nowa miloscia w tle, wrzuce tu albo w avatarze :))

Dawaj ! Co w koncu kupilas ?

Napisano

No i dotarłam :P w sumie to wczoraj ale padłam jak mucha w swoim łóżeczku :) ja niestety tez nie umiem spac w żadnych środkach transportu, chyba chodzi o to ze na siedząco jest mi niewygodnie i zawsze w podróży dostaje ataku alergii, a w samolotach mi sie odtykają zatoki i zawsze mam masakrę. Co prawda ze zmęczenia mi sie udało usnąć na chwile w samolocie, ale takie spanie to nie spanie. Na szczescie jestem juz w domu, mama przywitała schabowym z ziemniaczkami i suroweczka a piesek tulił do snu :) zdziwiłam sie ze mnie poznał po tyłku miesiącach, myslalam ze zostanę obszczekana albo głowę mi urwie :P a tu miłość od samego wejścia. 

Ilon ja tez chce zobaczyć autko :) my będziemy po wakacjach zmieniac z volvo xc70 na jakiegoś traka z wysokim zawieszeniem, nie da sie po tych wertepach wiejskich jeździć tym małym pierdem, musieliśmy wszystkie amortyzatory wymienić w tym roku.